Нацгвардієць розстріляв 10 людей у Дніпрі і сам здався владі, поліція збрехала про свою успішність

|
Версия для печатиВерсия для печати

Солдат Нацгвардії Артемій Рябчук, який розстріляв товаришів по службі у Дніпрі, сам зв'язався з правоохоронцями та здався їм.

Про це повідомив заступник директора Теруправління ДБР у Полтаві Володимир Шилов, який наразі перебуває на місці події, передає повідомляє пресслужба відомства у Телеграмі.

Як зазначається, Рябчук, перебуваючи у селі, попросив випадкову жінку зателефонувати у поліцію та повідомити про його місцезнаходження.

У поліції розповіли свою - "героїчну" - версію спецоперації із затримання «дніпровського стрілка».

Артема Рябчука було затримано у місті Підгороднє о 9:30.

Про це інформує пресслужба Національної поліції України у Фейсбуці.

«До поліції надійшло більше десяти викликів від людей, які повідомили про підозрілих осіб. Під час відпрацювання одного з таких викликів поліцейські затримали військовослужбовця, який розстріляв п’ять людей та ще п’ять поранив. Затримання відбулося сьогодні о 9:30 на вул. Крайній у м. Підгороднє», - йдеться у повідомленні. Уточнюється, що першими на виклик громадян прибув екіпаж патрульної поліції.ґ

Зазначається, що патрульні, поліцейські управління карного розшуку, слідчі, бійці спецпідрозділу КОРД та відділу аеропідтримки УМАЗ ДПП України затримали підозрюваного під час спільної з ДБР спецоперації.

ДБР порушило справу щодо службової недбалості керівництва Національної гвардії України, що призвела до трагедії на території Південного машинобудівного заводу у Дніпрі, а також справу за фактом розстрілу військовослужбовців .

Сьогодні близько 3:40 у Дніпрі на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць застрелив 4 військовослужбовців і одну цивільну жінку, ще п’ять осіб отримали поранення.

Стрілець з автоматичною зброєю втік з місця злочину. Вранці 27 грудня його затримали.

За даними правоохоронців, стріляв у військовослужбовців нацгвардієць Артем Рябчук 2001 року народження.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]