Сестрі "сусідки" Зеленського Рада може збільшити зарплату в 10 разів

|
Версия для печатиВерсия для печати

 У поправках до законопроекту №5431 з’явились норми, які дозволять зробити заробітну плату голови Антимонопольного комітету до 1 млн грн в місяць.

Про це повідомила колишня депутатка Вікторія Пташник, зазначає видання Наші гроші.

«З’явилась таблиця поправок до другого читання і там вони збільшують для себе коханих оклади ще втричі (!) в порівнянні з навіть редакцією першого читання. Так, Голова АМКУ хоче отримувати гарантований посадовий оклад в 215 тис. грн. + надбавку за вислугу + ще 215 тис. грн + премія відповідно до особистого внеску (що це таке – невідомо) + допомога на оздоровлення у ще 215 тис. грн + премія на соціально-побутові потреби у ще 215 тис. грн», – підрахувала Пташник.

За 2020 рік заробітна плата голови АМКУ Ольги Піщанської становила 656 тис грн. Відповідні поправки роблять її місячну заплату більшою щонайменше у 10 разів.

Поправки внесені народним депутатом Андрієм Пузійчуком («Батьківщина») та сьогодні будуть розглянуті комітетом Верховної Ради з питань економічного розвитку.

Законопроект 5431 був проголосований парламентом у першому читанні, та зараз буде виноситись на остаточне прийняття. У законопроекті окрім підвищення заробітної плати керівництву АМКУ також передбачено норми, які зменшують можливості потерпілих від дій монополістів отримати відшкодування шкоди.

Комітет під керівництвом Дмитра Наталухи переніс обговорення законопроекту 5431 через велику кількість правок та необхідність додаткового розгляду.

Ольга Піщанська є рідною сестрою Світлани Піщанської, "сусідки" Володимира Зеленського з Кривого Рогу, директорки його італійської компанії та за сумісництвом спонсорки "Слуги народу".

«Аргумент»


В тему: 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]