В останні дні січня в Україні очікується мокрий сніг, удень -2° - +5° (МАПА)

|
Версия для печатиВерсия для печати

В останні вихідні січня на українців чекають невеликі морози і хмарне небо. У суботу в більшості регіонів обійдеться без опадів, а в неділю очікується мокрий сніг.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, удень 29 січня на більшій частині території України встановиться температура близько 0°. Тільки у Миколаївській та Одеській областях термометри покажуть до +3-5°. У південних, центральних та західних регіонах удень буде хмарно, але опадів не передбачається. На півночі та сході України весь день із перервами падатиме дрібний дощ зі снігом. Уночі опади у вигляді мокрого снігу очікуються в усіх регіонах України, температура повітря становитиме близько 0°. Погода на вихідних буде майже безвітряною (не більше 5 м/с), можливе посилення вітру до 6-7 м/с.

Удень 30 січня снігом накриє усі області. На заході, в центрі та на півночі дрібний сніг розпочнеться вранці та з перервами йтиме до пізнього вечора. У східних та південних областях сніжити буде час від часу, а інтенсивність опадів буде слабшою, ніж на решті території України. Вдень температура повітря коливатиметься в межах -1-2°, але через високу вологість відчуватиметься холодніше. Вночі прийдуть слабкі та помірні морози. Так, на заході України стовпчики термометрів опустяться до -1-3° (у Чернівецькій та Житомирській областях — до -5°), у Харківській та Сумській областях — до -6-7°, у решті регіонів — до -4-5°.

За даними синоптиків, закінчиться січень слабкими та помірними морозами практично в усіх регіонах, крім південних. У західних та східних областях у понеділок, 31 січня, середня температура становитиме -1-3°, у північних та центральних — -2-4°. В Одеській, Херсонській та Миколаївській областях очікується до +2°.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]