Андрія Вишневського призначили заступником очільника НАЗК

|
Версия для печатиВерсия для печати

Адвоката та експерта у сфері реформи державної служби та органів юстиції Андрія Вишневського призначено заступником голови НАЗК.

Про це повідомляє пресслужба сайту.

У НАЗК він відповідатиме за такі напрями:

  • антикорупційна політика; 
  • міжнародне співробітництво;
  • запобігання корупції.

"Андрій Вишневський має унікальний досвід у сфері державної служби, органів юстиції та громадському секторі. Автор реформи безоплатної правової допомоги та голова правління потужної антикорупційної громадської організації. Його досвід стане суттєвим підсиленням для результативної  роботи команди НАЗК, особливо у воєнний час", — підкреслив очільник агентства Олександр Новіков.

Що відомо про Андрія Вишневського?

Він працював на посадах заступника начальника Головного управління державної служби, заступника міністра юстиції, голови правління "Трансперенсі Інтернешнл Україна". Також він є національним консультантом Ради Європи, ОБСЄ та ООН Жінки з 2017 року. На додачу Вишневський є засновником ГО "Адвокат майбутнього".

2004-2011 роки - займався реформою державної служби. Її результат - прийняття ЗУ "Про державну службу". В цей період він також займався інституціональним забезпеченням європейської інтеграції нашої країни. Йдеться про впровадження таких інструментів як Twinning, TAIEX i SIGMA.

2012 рік - став ініціатором створення Координаційного центру з надання правової допомоги. Саме його він очолював протягом п'яти років. Там Вишневський створив загальнонаціональну державну систему безоплатної правової допомоги, яка полягає в наданні юридичних послуг соціально вразливим людям.

2018 рік - приєднався до антикорупційної діяльності громадської організації "Трансперенсі Інтернешнл Україна" як члена правління. Через рік він став головою правління структури. У 2020 році його обрали на другий термін.

Березень 2020 року - Вишневського призначили членом Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги. В липні наступного року він став головою Наглядової ради.

Вишневський є магістром державної політики в Університеті Оксфорду. Також він закінчив Харківський національний університет ім. В. Каразіна та Київський університет права Національної академії наук України.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

12:01
Чому Польща так довго вирішує долю українських біженців
10:12
Президент України підписав указ, який закриває доступ військових до онлайн-казино - за це боровся сержант Павло Петриченко, який загинув у Донбасі
08:01
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті і втрати ворога на 20 квітня
20:00
У суботу в Україні хмарно з проясненнями, дощі в центрі та на півдні
18:08
Смерть на колесах: чому китайські електромобілі становлять серйозну загрозу для нашої безпеки
17:04
"Після перемоги Революції Гідності": чому по Татарова, Портнова та інших зрадників з цієї кодли українці все одно прийдуть
16:58
Продаж картин Медведчука, які мають музейне значення, буде зупинений - АРМА
16:05
Генерал СБУ, покидьок Ілля Вітюк у 2014 році знімав Майдан з боку «Беркута» - Слідство.Інфо
15:33
Олександр Чупак: Чому держава не спроможна розв’язати демографічну проблему
13:18
Новини агентури ФСБ: нардеп Артем Дмитрук співпрацює зі священником УПЦ МП Чертиліним, якого підозрюють у держзраді, – Bihus.Info

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]