Марків: чим більше часу ми зволікаємо, тим важче нам буде відвоювати й звільняти наші території

|
Версия для печатиВерсия для печати

Настрої в українських захисників бойові. Ми не збираємось відступати в жодному разі. Але чим далі ми зволікатимемо, ти важче буде відвойовувати захоплені росіянами наші території.

Про це розповів офіцер батальйону оперативного призначення ім. Генерала Кульчицького Національної гвардії України Віталій Марків, який зараз перебуває на передовій у східній частині України в інтерв’ю Українському радіо.

На думку військового, український народ об'єднався, і ми побачили справжнє лице нашого ворога, який ніколи не був ані добрим сусідом, ані нам братським, більше того, в нас немає нічого спільного. Віталій Марків не сумнівається в перемозі України, але застерігає від того, щоб недооцінювати нашого противника.

Захисник пояснює, що ми не збираємось відступати в жодному разі. Але теж не готові безщадно знешкоджувати своїх солдатів, тому що між нами і ними є величезна різниця. Вони заганяють і закидають тілами, адже не цінують свій ресурс. Ми ж навпаки стараємось з хірургічною точністю знищувати їхні сили, але все залежить від озброєння. Чим більше у нас його буде, тим якісніше ми зможемо виконувати своє завдання.

Має значення те, що росіяни віддалені від реальності, внаслідок згубної дії рашистської пропаганди. І коли вони зустрічаються з протилежною, аніж показують на федеральних телеканалах ситуацією, вони бачать якою високою ціною дається росіянам війна в Україні.

«Вони бачать, що їхнє оснащення не таке яскраве, як їм розказують, є проблеми з логістикою та з боєприпасами, адже наші HIMARS все-таки завдали дуже великої шкоди і дуже великих втрат, коли почали бити по великому скупченню їхніх боєприпасів. Відповідно, на певних ділянках фронту кількість обстрілів вже зменшилася, але вона в жодному разі не припинилася», — говорить Марків.

 

Поточна ситуація з українського боку наступна: фронт горить, він постійно під обстрілами, вся лінія фронту з Півдня на Схід. Бойові дії тривають. «На жаль, наші хлопці гинуть. І чим більше часу ми зволікаємо, тим важче нам буде відвоювати й звільняти ці території. Але перемога буде обов’язково за нами, тому що це наша земля, нам її боронити та звільняти. І ми нікуди звідси не підемо. Ворог до нас прийшов з мечем, і від меча він поляже», констатує Віталій Марків.

«Аргумент»


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]