"Московити" та "уральці": путін заговорив про розвал рф і зникнення "русского народа"

|
Версия для печатиВерсия для печати

Російський диктатор володимир путін у коментарі журналістам заявив, що, якщо Заходу вдасться розвалити російську федерацію, то “російський народ не зможе зберегтися як єдине ціле.

Він розпадеться на окремі регіональні ідентичності”, повідомляє російське видання Коммерсант.

На думку хуйла, ті регіональні ідентичності, “які сформуються в уламках росії, згодом зможуть прийняти “у так звану сім'ю цивілізованих народів, але тільки щоб поставити під контроль Заходу”.

“Якщо ми підемо цим шляхом (розпаду росії — ред.), я думаю, що долі дуже багатьох народів росії й перш за все, звісно, російського народу (в оригіналі - русского народа - ред.) можуть кардинально змінитися, просто кардинальним чином”, — сказав путін.

На його думку, замість російського народу виникнуть “московити, уральці та інші”.

“У них одна мета — розкасувати колишній Радянський Союз і його основну частину — російську федерацію… Якщо це станеться, то “вони (Захід — ред.) візьмуть нас у так звану родину цивілізованих народів, але тільки окремо, кожну частину окремо. Для чого? Для того щоб зневажати ці частини та поставити під свій контроль”, – додав він.

Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]