Німецький Uniper заявив, що ніщо не завадить планам компанії піти з росії

|
Версия для печатиВерсия для печати

Німецький енергетичний концерн Uniper продовжує розглядати варіанти продажу російської «дочки» — компанії «Юніпро» — і зберігає плани залишити росію.

 

Про це сьогодні на телеконференції з інвесторами повідомила фінансовий директор концерну Тіїна Туомела, повідомляють російські пропагандисти.

При цьому вона дала зрозуміти, що на плани компанії не вплине дія недавнього указу президента рф владіміра путіна щодо заборони представникам так званих недружніх країн, до числа яких влада рф віднесла і ФРН, здійснювати угоди з акціями стратегічних підприємств.

Нагадаємо також, 22 липня глава німецької енергетичної компанії Uniper Клаус-Дітер Маубах попередив, що оголошений "Газпромом" форс-мажор за договорами на постачання газу може стати предметом судового розгляду.

Він згадав «переоцінку» відносин Uniper із «Газпромом», назвав втрати, які його компанія зазнала через розв’язану росією війну проти України, і сказав, що все це, «ймовірно, призведе до судового розгляду».

Раніше, 14 липня, «Газпром» направив як мінімум трьом покупцям лист, у якому було сказано про неможливість дотримуватися довгострокових контрактів щодо постачання газу через настання непередбачених обставин. У Uniper, за інформацією Reuters, заявили, що йдеться про скорочення постачання палива в червні та липні трубопроводом «Північний потік», і висловили свою незгоду з формулюванням про форс-мажор.

«Аргумент»


 В тему:

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]