На рахунки ЗСУ зараховано понад 300 млн грн., вкрадених Януковичем

|
Версия для печатиВерсия для печати

Понад 300 мільйонів гривень Януковича-молодшого за рішенням сувду надійшли на рахунки. Кошти належали ПАТ «Всеукраїнський банк розвитку», власником 100% акцій якого був син експрезидента Януковича.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора у Телеграмі.

«Мова про арештовані кошти ПАТ «Всеукраїнський банк розвитку». Власником 100% акцій банку з 2011 року був старший син колишнього президента. Працівники банку намагались приховати походження готівкових коштів цієї фінустанови. Адже гроші не мають законного джерела походження. Тож банківські робітники, за допомогою фінансових операцій легалізовували доходи, які були отримані злочинним шляхом», - йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування прокурорами ОГП було накладено арешт на грошові кошти службових осіб Всеукраїнського банку розвитку та безпосередньо кошти сина експрезидента. Згодом судовими рішеннями гроші були передані Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Від початку збройної агресії рф прокурори Офісу Генерального прокурора ініціювали примусове вилучення майна, арештованого у кримінальному провадженні за підозрою сина колишнього президента.

Наразі суд постановив відправити зазначені кошти Головному управлінню розвідки Міністерства оборони.

«Нині 304 мільйони гривень зараховані на спеціальний рахунок для забезпечення обороноздатності України», - заявили в ОГП.

Нагадаємо, водночас антикорупціонери говорять про те, що Мінюст бездіє в питанні вилучення в дохід держави активів власників російського бізнесу в Україні: Українців цинічно дурить Офіс Президента: державні органи досі не подали жодної заяви про конфіскацію російських активів в Україні.

«Аргумент»


В тему:

 

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]