Найближчими днями в Україні сніжитиме, великих морозів не буде (МАПА)

|
Версия для печатиВерсия для печати

У середу 26 січня в Україні синоптики прогнозують сніг, місцями мокрий, на заході країни потепліє до 0 - +2 градуси.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Сніжитиме в Україні до кінця тижня.

Так, 26-го січня у західних областях України температура повітря і вночі, і вдень коливатиметься в межах 3 морозу - 3 тепла.

Тому на заході України буде мокрий сніг, налипання мокрого снігу.

На решті території України переважатиме сніг та ожеледиця.

На сході очікується вночі -6-11 градусів, вдень -3-7 градусів, на півночі, у центральних областях та у південній частині передбачається часом сніг, вночі -4-9 градусів, вдень -2-4 градуси.

У Києві сніг більш інтенсивний випадатиме найближчої ночі, а вдень 26-го січня послабне. Температура повітря вночі до -7 градусів, вдень близько 2 градусів морозу.

Надалі температура повітря підвищуватиметься, в кінці тижня - аж до відлиги.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]