Окупанти обстріляли Краматорськ і чотири райони Дніпропетровщини, є вбиті

|
Версия для печатиВерсия для печати

російські війська вночі атакували Дніпропетровщину, у Нікопольському районі загинули двоє людей.

Про це в Телеграмі повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Ніч з обстрілами та загиблими… російська армія атакувала чотири райони області. Нікопольський район ворог тричі обстріляв з «Градів». 120 прильотів! У Нікополі 2 людей загинули, 7 поранені, серед поранених 13-річна дівчинка", - написав очільник ОВА.

Крім того, у Нікополі понівечені понад 40 багатоповерхівок. П’ять квартир зруйновані. Пошкоджені 3 школи, кілька магазинів, гаражі та автівки. Перебита лінія електропередач. Без світла понад 6 000 нікопольчан. Рятувальники розбирають завали і шукають людей.

У Червоногригорівській громаді є руйнування у 14 будинках, зачепило амбулаторію, магазин та стадіон. До тисячі людей без електрики.

У Криворізькому районі під вогонь російських «Ураганів» потрапила Зеленодольська громада. Сталося кілька пожеж. Полум‘я вогнеборці приборкали. Люди неушкоджені.

У Синельниківському районі ворог ударив по Великомихайлівській громаді. Пошкоджені млин та будинки. Постраждало подружжя - жінка у лікарні.

У Дніпровському районі «приліт» ракети. Масштаби руйнувань з’ясовуються.

Як повідомлялося, у ніч на 10 серпня російська атака по Нікопольському району Дніпропетровщини забрала життя 13 мирних людей, 11 були поранені, з них 5 - у тяжкому стані.

російські війська сьогодні вранці завдали ракетного удару по приватному сектору Краматорська.

Про це очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Фейсбуці.

За його словами, "росіяни застосували комплекс С-300 та поцілили у подвір'я одного з будинків. Снаряд залишив вирву у 4 метри завширшки та 1,5 метра завглибшки".

Постраждалих немає, однак пошкоджені три будинки.

"Краматорськ залишається у відносному тилу, але це не заважає росіянам регулярно бити по місту. Безпечних місць на Донеччині зараз немає. Тож закликаю всіх — евакуюйтесь! Своєчасна евакуація — єдиний правильний вихід!", - наголосив Кириленко.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]