ОВА: ситуація в регіонах України станом на 7 лютого

|
Версия для печатиВерсия для печати

За минулу добу російська армія здійснила атаки на дев’ять областей України.

Про це повідомили в обласних військових адміністраціях регіонів станом на 9:00 вівторка, 7 лютого.

Так, у Чернігівській області ворог вночі здійснив чотири обстріли із мінометів Новгород-Сіверського району. Втрат та руйнувань немає.

У Сумській області вчора протягом дня росіяни обстрілювали Краснопільську, Середино-Будську та Глухівську громади. Зафіксовано 55 ударів. Жертв і руйнувань немає.

У Запорізькій області за минулу добу російські війська обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Мала Токмачка, Малинівка, Новомиколаївка, Преображенка, Залізничне, Гуляйполе, Кам'янське, Новоданилівка, Ольгівське, Малі Щербаки, Чарівне, Полтавка, Зелений Гай, Новоандріївка, Затишшя, Щербаки, Оріхів, Степове, Павлівка. В результаті чого є руйнування житла та об’єктів інфраструктури. 

У Дніпропетровській області вночі ворог вів обстріл Марганця, пошкоджена лінія електропередач та знеструмлена насосна станція, без води опинилися 60 тисяч родин із 9 населених пунктів.

Вчора вдень росіяни обстріляли із важкої артилерії Мирівську громаду (Нікопольський район), пошкоджені три приватні будинки та господарські споруди, обірвані кілька ліній електропередач та пошкоджений газопровід.

У Синельниківському районі ворог обстріляв Великомихайлівську громаду.

У Харківській області обстрілів зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Глибоке, Красне, Гатище, Вовчанськ і Дворічна.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв із танків, мінометів та артилерії Куп’янськ, Іванівку, Кучерівку, Кислівку та Котлярівку.

У Вовчанську Чугуївського району ворожий снаряд поцілив у міську лікарню, горів дах. Без постраждалих. Також пошкоджені прилеглі будинки.

У Куп’янському районі через обстріли пошкоджено три приватні будинки, господарські споруди та автомобіль.

Вчора вдень біля с. Вербівка Ізюмського району підірвалися цивільні, що їхали на мотоциклі. За інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, 44-річний чоловік загинув. Його 31-річний товариш дістав поранення та був госпіталізований у середньому стані.

У Луганській області минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських військ у районах Новоселівського, Кремінної і Діброви.

У Миколаївській області вночі ворог завдавав ударів з РСЗВ по населеному пункту Очаківської громади.

Також вночі внаслідок ворожих обстрілів Чорноморської громади був пошкоджений об’єкт інфраструктури. Постраждалих немає.

У Херсонській області, за інформацією Генштабу ЗСУ, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони 19 населених пунктів, зокрема це Гола Пристань, Золота Балка, Качкарівка, Милове, Антонівка та Херсон. Детальна інформація щодо наслідків уточнюється.

Ситуація в області залишається напруженою. За добу через російську агресію на Херсонщині були поранені дві людини.

Зі звільнених від росіян територій Херсонщини евакуювали ще 59 осіб, з них шестеро дітей.

«Аргумент»


 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]