ОВА: ситуація в регіонах України станом на 8.00 11 серпня

|
Версия для печатиВерсия для печати

Потужного удару в ніч на 11 серпня зазнала Дніпропетровська область, росіяни знову вдарили по Харкову, на Луганському напрямку ЗСУ затято відбиває спроби штурму ворога.

Про це свідчать дані голів обласних військових адміністрацій.

Ситуація в регіонах станом на 8.00 11 серпня

Дніпропетровщина: ворог обстріляв Нікопольський, Криворізький, Синельниківський та Дніпровський райони.

У Нікопольському під удар потрапили Нікополь та Червоногригорівська громада. У Нікополі троє людей загинули, семеро поранені (загалом 9 поранених в області –ред.), серед поранених — 13 річна дитина. У місті пошкоджено понад 40 багатоповерхівок, три школи, магазини, гаражі, автівки. Перебито лінію електропередач, понад 6000 людей без світла.

У Нікополі рятувальники  продовжують розбирати завали зруйнованих квартир.

Херсонщина: тут ударів по окупантах завдають українські захисники, зокрема нанесено удари ЗСУ по мосту в районі Каховської ГЕС.

Також уночі було знищено декілька складів та позицій військових РФ, які розміщені на Херсонщині. Минулої доби російські військові продовжили здійснювати обстріли із танків та артилерії різних калібрів вздовж лінії бойового зіткнення та завдали авіаційних ударів поблизу громад, які межують із деокупованими селами та сусідніми регіонами. Також окупанти вели повітряну розвідку БпЛА.

Через бойові дії тривають пожежі на всій території області. Масштабна пожежа трапилася на адмінкордоні Чонгар, до цього там було чутно вибухи.

Сумщина: вночі — мінометні обстріли Хотінської, Юнаківської, Середино-Будської громад. Інформація щодо наслідків уточнюються.

За минулу добу росіяни випустили близько 200 мін та снарядів по територіях громад: Білопільської, Краснопільської, Новослобідської, Сумської, Хотінської. Використовували також стрілецьку зброю.

Внаслідок обстрілів тимчасово без газу лишалися люди у Сумській, Краснопільській та Хотінській громадах. Наразі більшість проблем усунута.

Харківщина: у четвер близько 4.30 було влучання в Київський район міста Харків, пошкоджена одноповерхова офісна будівля, балкони та вікна в житловому домі (на фото). Пожежі та постраждалих немає.

По області окупанти наносили удари по Харківському району (у Циркунах - 12 пожеж), Чугуївському, Ізюмському районах.

За даними екстреної медичної допомоги, протягом доби постраждала одна людина, стан середній.

Луганщина: протягом минулої доби росіяни застосовували авіацію поблизу вісьмох населених пунктів, розташованих на межі областей.

Безуспішно штурмували одразу за вісьмома напрямками – під тиском ЗСУ повсюди відступили. Ще на трьох ділянках бої тривають.

Донеччина: вночі — обстріл Краматорська ракетним комплексом С300. Пошкоджено щонайменше три приватні будинки. Про постраждалих інформація поки що не надходила.

За добу росіяни обстріляли Авдіївку, Красногорівку, Курахове, Бахмут, Мар’їнку, с. Кам’янка, с. Карлівка, с. Олександропіль, с. Ласточкине. Пошкоджено 2 багатоповерхівки, 12 приватних житлових будинків, будівлі ПрАТ "АКХЗ", магазин, електромережа, службовий автомобіль.

За добу по області 11 загиблих та 8 поранених цивільних.

Миколаївщина: ввечері 10 серпня та зранку четверга ворог обстрілював село Костянтинівка Первомайської громади. Наслідки пошкоджень уточнюються. Постраждалих немає.

Баштанський район: у середу з вечора — обстріли за межами населених пунктів Широківської громади. Станом на зараз тривають обстріли за межами громади. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Протягом минулої доби обстрілів зазнали села Лепетиха та Кавказ. В смт Березнегувате внаслідок  потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Детальна інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

Відносно спокійно ніч минула на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, в Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Вінницькій, Запорізькій, Одеськїй, Хмельницькій, Тернопільській областях, на Черкащині, Кіровоградщині, Полтавщині, Чернігівщині, Київщині та Житомирщині.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У суботу в Україні хмарно з проясненнями, дощі в центрі та на півдні
18:08
Смерть на колесах: чому китайські електромобілі становлять серйозну загрозу для нашої безпеки
17:04
"Після перемоги Революції Гідності": чому по Татарова, Портнова та інших зрадників з цієї кодли українці все одно прийдуть
16:58
Продаж картин Медведчука, які мають музейне значення, буде зупинений - АРМА
16:05
Генерал СБУ, покидьок Ілля Вітюк у 2014 році знімав Майдан з боку «Беркута» - Слідство.Інфо
15:33
Олександр Чупак: Чому держава не спроможна розв’язати демографічну проблему
13:18
Новини агентури ФСБ: нардеп Артем Дмитрук співпрацює зі священником УПЦ МП Чертиліним, якого підозрюють у держзраді, – Bihus.Info
12:18
Геть від москви: Молдова скоротила зовнішні торговельні відносини з рф до 3%
11:02
Перше збиття Ту-22М3 у повітрі: ЗСУ вразили літак за 300 кілометрів від України (ВІДЕО)
10:54
Ракетний удар рф по Дніпру та області: вбито 9 осіб, зокрема 3 дітей, понад 25 дістали поранення

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]