Пенсії в окупації: Мінсоцполітики повідомило, як отримати виплати

|
Версия для печатиВерсия для печати

Новий міністр соціальної політики Оксана Жолнович повідомила, що пенсії та інші соцвиплати мешканцям окупованих територій продовжують нараховувати у звичайному режимі.

Війна на нарахування не вплинула, розповіла вона в ефірі національного телемарафону.

За її словами, не потрібно спеціально звертатися до відповідних органів для продовження нарахувань, нарахування автоматично продовжуються.

Проте, за її словами, існує проблеми з фізичною виплатою цієї допомоги, тому що раніше частина доставлялася працівниками Укрпошти та через банки. Але сьогодні доставляти пенсії небезпечно. Були випадки, коли людей убивали.

Міністр зазначила, що якщо людина у жодному з варіантів не може отримати свої гроші, то ці виплати нікуди не діваються — вони накопичуються.

За її словами, коли немає фізичної можливості передати виплати людині, тоді ці кошти переказують до Ощадбанку. Гроші у банку можуть перебувати 30 днів. У разі, якщо при цьому людина не може забрати свою виплату, тоді шукають через Приватбанк усі можливі рахунки, які одержувач колись відкривав, та перекидають гроші туди.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]