Погода у неділю в Україні: спеку змінить дощ і навпаки (МАПА)

|
Версия для печатиВерсия для печати

У неділю,  7 серпня, в Україні очікується різка зміна погоди.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На Лівобережну Україну, яку останні дні накривали дощі та грози, прийде спека, подекуди очікується від +33° до +36°. А на заході України спека та посуха відступлять; тут прогнозують різке похолодання до +20...+24°, дощі та грози.

У Києві у неділю вночі очікується +20°, а вдень — до +30°, невелика хмарність та дощ.

У Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській та Хмельницькій областях у неділю можливий невеликий дощ. В останній — із грозою. У Львові у неділю вночі +13°, вдень +20°. У Луцьку в суботу вночі +17°, вдень +29°, у неділю вночі +13°, а вдень +21°.

Грози очікуються 7 серпня також у Вінницькій та Житомирській областях. У Вінниці у неділю температура повітря буде від +16° до +29°. У Житомирі  — від 19 ° до +26 °.

На Одещині буде ясно та безхмарно. Температура в Одесі у неділю — від +22 ° до +33 °.

Схожа погода буде і на Дніпропетровщині. У Дніпрі у неділю температура становитиме +19°...+31°.

У Харківській області у неділю буде ясно. Температура становитиме +18... +31 °.

У Луганській та Донецькій областях у неділю невелика хмарність. Температура у Луганську  — від +18° до +33°. У Донецьку  — від +19° до +32°.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]