"Російська армія перемагає НАТО": Кремль розіслав ЗМІ методичку, за якою пропагандистам необхідно підбивати підсумки року

|
Версия для печатиВерсия для печати

Кремль розіслав російським ЗМІ методичку про те, як саме слід підбивати підсумки року, що можна писати і на чому акцентувати увагу.

Про це повідомляє «Медуза», у розпорядженні якої опинилася методика. За даними видання, документ поділено на чотири тематики: «Головне», «Посилення росії», «СВО» та «Новий світопорядок».

У розділі «Головне» рекомендується наголосити, що владімір путін, розв'язуючи війну, рятував росію від нападу НАТО та України. Також там йдеться, що з 2014 року західні країни збиралися «розділити та підкорити російський народ». "Спецоперація" там названа успішною, доказом тому пропонується наводити той факт, що росія "приросла землями", які насправді окупувала. Те, що українці змогли повернути Херсон, а Запоріжжя так і не змогла окупувати, там не згадується.

Періодично методика суперечить сама собі. Наприклад, ЗМІ рекомендується писати, що процес «демілітаризації та денацифікації» України йде успішно, при цьому відразу заявлено, що воює росія не з Україною, а з НАТО — «найпотужнішою військовою машиною в історії людства», яка «не зламала російську армію» .

«НАТО — це ворог зовсім іншого масштабу та рівня, ніж київський режим. Якби не Захід, Україна давно була б демілітаризована та прийняла умови росії. Швидких перемог ніхто не чекає – час працює на росію. У СВО ситуація перебуває під контролем: затишшя на фронті пов'язане з перегрупуванням сил та необхідністю навчити мобілізованих», — йдеться у методичці.

І відразу заявляється, що насправді Захід постачає Україні дедалі менше техніки, що суперечить пункту про «найпотужнішу військову машину» НАТО.

У розділі «Посилення росії» рекомендується писати про те, наскільки високий рейтинг путіна, керуючись даними державного "ВЦИОМ", і писати про «безумовну підтримку спецоперації» росіянами. У розділі «Новий світопорядок» говориться, що ЗМІ слід розповідати про росію як про «лідера країн», які «не визнають винятковість Заходу» та «лідером справедливого, демократичного та багатополярного світу». Європі путін при цьому «дає шанс схаменутися» і перестати «бути васалом США».

На фото угорі: стареньке хуйло

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У суботу в Україні хмарно з проясненнями, дощі в центрі та на півдні
18:08
Смерть на колесах: чому китайські електромобілі становлять серйозну загрозу для нашої безпеки
17:04
"Після перемоги Революції Гідності": чому по Татарова, Портнова та інших зрадників з цієї кодли українці все одно прийдуть
16:58
Продаж картин Медведчука, які мають музейне значення, буде зупинений - АРМА
16:05
Генерал СБУ, покидьок Ілля Вітюк у 2014 році знімав Майдан з боку «Беркута» - Слідство.Інфо
15:33
Олександр Чупак: Чому держава не спроможна розв’язати демографічну проблему
13:18
Новини агентури ФСБ: нардеп Артем Дмитрук співпрацює зі священником УПЦ МП Чертиліним, якого підозрюють у держзраді, – Bihus.Info
12:18
Геть від москви: Молдова скоротила зовнішні торговельні відносини з рф до 3%
11:02
Перше збиття Ту-22М3 у повітрі: ЗСУ вразили літак за 300 кілометрів від України (ВІДЕО)
10:54
Ракетний удар рф по Дніпру та області: вбито 9 осіб, зокрема 3 дітей, понад 25 дістали поранення

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]