У четвер в Україні сніжитиме й дощитиме, ще більше потепліє

|
Версия для печатиВерсия для печати

У четвер, 8 грудня, слабовиражені атмосферні фронти стануть причиною невеликих, місцями помірних опадів в Україні у вигляді снігу та мокрого снігу, у західних, центральних та південних областях переважно у вигляді дощу.

Про це повідомляє Ігор Кібальчич, кандидат географічних наук, синоптик.

Вітер південно-східний, 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі -2...+3 °С, на Сумщині та у східних областях -8...-3 °С. Вдень стовпчики термометрів покажуть 0...+5 °С, на Слобожанщині -5...0 °С, у південній частині України +7...+12 °С.

У п'ятницю, 9 грудня, підвищення температури в Україні продовжиться. Також пройдуть опади переважно у вигляді дощу, за винятком південних та східних областей. Вітер південний, 7 - 12 м/с. Мінімальна температура вночі становитиме +1…+6 °С, вдень +3…+8 °С. У південній частині вночі +4...+9 °С, вдень +8...+13 °С. На півночі Лівобережжя протягом доби -3…+2 °С.

На вихідні, 10 – 11 грудня, в Україні очікується аномально тепла погода завдяки активному виносу повітряних мас із півдня. Середньодобова температура виявиться вищою за норму на 3 – 6 °С, у південних і центральних областях на 7 – 12 °С. Також пройдуть дощі на більшій частині території країни, за винятком східних областей.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]