У найближчий тиждень в Україні похолоднішає та пройдуть дощі (МАПА)

|
Версия для печатиВерсия для печати

У понеділок, 11 липня, у більшості областей нашої країни пройдуть дощі та помітно похолодає.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У східних, центральних, північних областях, а також у Приазов'ї очікуються сильні зливи, місцями з градом та шквалистим посиленням вітру до 15 – 20 м/с. На Поліссі та Одеській області переважно без опадів. Вітер в Україні південно-східний із переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с, у Приазов'ї вдень пориви до 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі становитиме +13…+18 °С, на сході до +21 °С, у західних областях +9…+14 °С. Вдень температурний фон коливатиметься в межах +19…+24 °С, у південних та східних областях +23…+28 °С, у Приазов'ї до +31 °С.

У вівторок, 12 липня, дощі, місцями із грозами, пройдуть у західних та північних областях України. На решті території переважно без опадів. Вітер очікується південно-західний, 7 - 12 м/с, при грозах поривчастий. Температура повітря в нічний час коливатиметься в межах +13…+18 °С, у західних областях +8…+13 °С; вдень повітря прогріється до +23...+28 °С, у західних областях за рахунок щільної хмарності всього +16...+21 °С, на південному сході країни до +30 °С.

У середу, 13 липня, дощова та прохолодна погода збережеться у західних та північних регіонах України, вдень також можливі короткочасні грозові дощі на сході країни. На решті країни без істотних опадів. Температура повітря вночі +13…+18 °С, вдень +25…+30 °С, у західних та північних областях +18…+23 °С.

У четвер, 14 липня, дощі пройдуть у північних та східних областях, на решті країни без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7 - 12 м/с, у південних областях вдень пориви до 15 - 20 м/с. Вночі повітря охолоне до +12...+17 °С, вдень прогріється до +21...+26 °С, на півдні до +27...+30 °С.

У п'ятницю, 15 липня, за рахунок переважання поля підвищеного тиску в Україні опадів не очікується. Вітер переважно північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі +13...+18 °С, на півдні до +21 °С, вдень +23...+28 °С, у південних областях +29...+32 °С.

На вихідні, 16 – 17 липня погодні умови в Україні визначатиме гребінь антициклону з центральної Європи. Очікується малохмарна та суха погода. Вітер західний, північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря в нічний час становитиме +15…+20 °С, вдень очікується поступовий прогрів до +26…+31 °С, у південних та центральних областях +32…+34 °С.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У суботу в Україні хмарно з проясненнями, дощі в центрі та на півдні
18:08
Смерть на колесах: чому китайські електромобілі становлять серйозну загрозу для нашої безпеки
17:04
"Після перемоги Революції Гідності": чому по Татарова, Портнова та інших зрадників з цієї кодли українці все одно прийдуть
16:58
Продаж картин Медведчука, які мають музейне значення, буде зупинений - АРМА
16:05
Генерал СБУ, покидьок Ілля Вітюк у 2014 році знімав Майдан з боку «Беркута» - Слідство.Інфо
15:33
Олександр Чупак: Чому держава не спроможна розв’язати демографічну проблему
13:18
Новини агентури ФСБ: нардеп Артем Дмитрук співпрацює зі священником УПЦ МП Чертиліним, якого підозрюють у держзраді, – Bihus.Info
12:18
Геть від москви: Молдова скоротила зовнішні торговельні відносини з рф до 3%
11:02
Перше збиття Ту-22М3 у повітрі: ЗСУ вразили літак за 300 кілометрів від України (ВІДЕО)
10:54
Ракетний удар рф по Дніпру та області: вбито 9 осіб, зокрема 3 дітей, понад 25 дістали поранення

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]