У неділю зливи знову накриють Україну

|
Версия для печатиВерсия для печати

У неділю, 2 жовтня, у західній частині України очікується дощова погода, місцями опади будуть значними та у супроводі гроз.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер західний, 7 – 12 м/с, вдень місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі становитиме +8…+13 °С, вдень +10…+15 °С, у Карпатах протягом доби +4…+9 °С.

У північних областях також пройдуть дощі, подекуди сильні. Окремі грози. Вітер південний, із переходом вдень на західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря протягом доби очікується в межах +9…+14 °С, вдень на Сумщині +13…+17 °С.

У центральних областях протягом доби пройдуть помірні, подекуди значні дощі, окремі грози. Вітер південний із переходом на західний, 7 – 12 м/с. Нічна температура повітря очікується в межах +12...+17 °С, вдень +16...+21 °С.

У південній частині України очікуються дощі, вдень у Херсонській та Запорізькій областях місцями сильні зливи у супроводі гроз. Вітер південний з переходом на західний, 7 - 12 м/с, при грозах шквали до 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі становитиме +15…+20 °С, вдень +19…+24 °С.

У східних областях пройдуть дощі, вдень та ввечері на Харківщині сильні зливи, окремі грози. Вітер південний, 7 - 12 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +12…+17 °С, вдень +19…+24°С.

«Аргумент»


На цю тему:

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]