У понеділок дощитиме тільки на північному сході, вдень до +20 - +25 градусів

|
Версия для печатиВерсия для печати

У понеділок, 18 липня, невеликі, місцями помірні дощі пройдуть у північних областях та на Луганщині.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер північно-західного напрямку, 5 - 10 м/с. Температура повітря вночі +8…+13 °С, у східних та південних областях +14…+18 °С. Вдень максимальні температури коливатимуться на рівні +22…+27 °С, на півдні місцями до +29 °С.

У вівторок, 19 липня, вночі опадів не передбачається, вдень у північних областях та на Поліссі пройде невеликий дощ, місцями з грозою. Вітер утримається північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі +12…+17 °С; вдень +23...+28 °С, на півдні до +30 °С, у північній частині +16...+21°С.

У середу, 20 липня, в Україні без опадів, лише у північних та східних областях пройдуть дощі у супроводі гроз. Подекуди при грозах шквали до 15 – 20 м/с. Вітер північно-західний, 7 - 12 м/с. Температура повітря вночі становитиме +13…+18 °С, вдень +23…+28 °С, у південній та південно-західній частині України +29…+34 °С, на півночі Лівобережжя +17…+22 °С.

У четвер, 21 липня, дощі очікуються у північних областях та на Харківщині. На решті території України буде сухо. Вітер північно-західний, 7 - 12 м/с. Мінімальна температура вночі становитиме +12…+17 °С, максимальна вдень +23…+28 °С, у південних областях до +32 °С, на півночі Лівобережжя +18…+23 °С.

У п'ятницю, 22 липня, прохолодна погода з невеликими дощами утримається на півночі Лівобережжя України за рахунок близькості тилової частини циклону. У решті областей країни опадів не прогнозується. Вітер північно-західний, 7 - 12 м/с. Температура повітря вночі +12…+17 °С, вдень +23…+28 °С, у південних та західних областях до +32 °С.

На вихідні, 23 – 24 липня, на всій території України очікується підвищення температури на 4 – 6 °С за рахунок надходження жаркої повітряної маси з південної Європи та країн Балканського півострова. Суттєвих опадів не очікується, а денна температура підвищиться до +28…+33 °С, у південних та західних областях ще спекотніше: +32…+37 °С.

«Аргумент»


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У п'ятницю в Україні короткочасні дощі, на півдні до +28°С
19:08
Міністр-кримінальник Сольський подав заяву про відставку
18:03
Автівки на потреби армії: який транспорт можуть забрати
16:24
Голову райсуду на Дніпропетровщині взяли на хабарі
16:15
Антитютюнові активісти заплуталися у власній бухгалтерії і не хочуть звітувати за отримані гранти
14:18
ПЦУ спростувала міф про те, що жінкам неможна перебувати у церква в брюках і з непокритою головою
12:59
Щільність застосування дронів на бахмутському напрямку небачена раніше — військовий
10:55
Шабунін: Офіс Генпрокурора закрив понад 1,2 тис. проваджень щодо бізнесу, проте лише 2 з них належать БЕБ, яке "стриже" підприємців
09:02
Офіс генпрокурора після аудиту закрив кожну п'яту справу проти бізнесу, найбільше "туфти" плодить ДБР "імені Татарова"
08:27
Українські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]