У вівторок, 29 листопада, у більшості регіонів України невеликий мокрий сніг та дощ

|
Версия для печатиВерсия для печати

 У вівторок, 29 листопада, у більшості північних, центральних областей України, у Хмельницькій та Одеській областях невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без опадів.

У західних та північних областях на дорогах ожеледиця, передає Інтерфакс-Україна.

Вітер східний, 5-10 м/с, удень у Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с.

Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла, вночі у східних областях та в Карпатах холодніше 4-8° морозу, а вдень у південній частині, Закарпатті та Криму 5-9° тепла.

У Києві у вівторок невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби становить близько 0°С.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, в Києві 29 листопада найвища температура вдень була 12,6° у 1898 р., найнижча вночі -19,4° у 1915 р.

У середу, 30 листопада, вночі у північних областях місцями невеликий сніг. У західних та північних областях на дорогах ожеледиця.

Вітер східний, 7-12 м/с, у південно-східній частині пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 2-8° морозу, вдень 0-5° морозу, на Закарпатті та південній частині протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, у Криму вдень 7-12° тепла.

У Києві у ніч на середу місцями невеликий сніг, удень без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 2-4° морозу.

«Аргумент»

 

 

 

 

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]