Українцям більше не треба принижуватись для в’їзду в Ізраїль

|
Версия для печатиВерсия для печати

Громадянам України більше не потрібно отримувати попередні електронні дозволи від Міністерства внутрішніх справ Ізраїлю для в’їзду в цю країну.

Про це Посольство України в Державі Ізраїль повідомляє у Фейсбуці.

“Шановні співвітчизники! Інформуємо, що згідно з рішенням компетентних органів Ізраїлю 04.07.2022 скасовано вимогу на отримання попереднього дозволу від МВС Ізраїлю для в’їзду в країну. Таким чином, громадянам України та їхнім друзям, які їх запрошують в Ізраїль, більше не потрібно отримувати електронні дозволи”, - ідеться в повідомленні.

У посольстві звернули увагу, що це рішення стосується громадян України, які планують подорож до Ізраїлю з туристичною метою.

Для в’їзду в Ізраїль необхідно мати діючий закордонний паспорт. Громадянину України, який в’їжджає до Ізраїлю в рамках безвізового режиму, слід за допомогою документів обґрунтувати мету поїздки в аеропорту, оскільки повноваження щодо прийняття остаточного рішення стосовно допущення на територію Ізраїлю належать співробітнику прикордонної служби Держави Ізраїль.

Наприклад, туристам доцільно мати зворотний квиток, підтвердження бронювання готелю та придбання туристичного продукту, суму коштів, достатню для запланованого перебування в Ізраїлі, а також поліс медичного страхування. Особам, які в’їжджають з гостьовою метою або для лікування, слід мати іменне запрошення з персональними та контактними даними приймаючої сторони (лікарні). Зворотний квиток та достатні кошти також необхідні.

У Посольстві України в Державі Ізраїль просять українців, які планують відвідати Ізраїль, звернути увагу, що за 10 днів до в’їзду в Ізраїль слід заповнити декларацію особи.

Також для в'їзду в Ізраїль слід заповнити свої та дані тих, хто подорожує з особою, декларацію про стан здоров’я, інформацію про вакцинацію від COVID-19 або статус одужання, а також дані про адресу ізоляції під час карантину. Власник цифрового сертифіката вакцинації, який підлягає перевірці, має завчасно його відсканувати або завантажити свою довідку про вакцинацію чи одужання до декларації про особу та отримати зелений пропуск (Green Pass) перед посадкою в літак. Також слід подбати про наявність страхового полісу, який має покривати видатки, пов’язані із захворюванням на COVID-19.

Детальніше - за посиланням.

Посольство рекомендує українцям перед поїздкою в Ізраїль врахувати, що ця країна не приймає тимчасово переміщених громадян України (біженців).

Посольство закликає не в’їжджати в Ізраїль у разі наявності негативної візової історії.

У разі отримання відмови на в’їзді до Ізраїлю особа має право оскаржити рішення прикордонної служби протягом 48 годин в суді. Для цього необхідно уповноважити місцевого адвоката, який вирішуватиме питання скасування заборони в суді. На період розгляду справи особа перебуватиме в спеціальному іміграційному центрі.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]