ВАКС обрав запобіжний захід нардепу Трухіну

|
Версия для печатиВерсия для печати

ВАКС обрав запобіжний захід нардепу, який намагався підкупити патрульних поліцейських. Вочевидь, мова йде про народного депутата Олександра Трухіна.

Про обрання запобіжного західу повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура в Телеграмі.

20 вересня 2022 року за клопотанням детективів НАБУ, погодженим Генеральним прокурором, слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід народному депутату України ІХ скликання, який за «150 тисяч» намагався підкупити патрульних поліцейських.

Суд частково задовольнив вищевказане клопотання та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 49,620 тисяч гривень. Крім того, на особу було покладено такі процесуальні обов’язки: прибувати до детектива, прокурора та суду за кожною вимогою; повідомляти детектива, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання чи роботи; утримуватись від спілкування з Міністром внутрішніх справ України; керівниками Національної поліції, Департаменту патрульної поліції, управління патрульної поліції у м. Києві Департаменту патрульної поліції, керівниками та судовими експертами національного наукового центру «Інститут судових експертиз ім. Засл. Проф. М.С. Бокаріуса» та свідками у справі.

Строк дії обов’язків – до 20 листопада 2022 року включно.

Нагадаємо, дії народного депутата кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, ДТП з Трухіним: ДБР допитало більше 10 свідків, але не нардепа. Відео аварії досі шукаютьТаємні зустрічі Трухіна і вплив після ДТП: сірий кардинал "Слуги Народу".

ДТП із Трухіним: поліція вчасно не передала ДБР відео з бодікамери і "не зберегла" йогоЩо влада Зеленського намагалась приховати в ЧП зі своїм пʼяним "слугою народу" (+відео)

«Аргумент»

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]