Ворог випустив по Сумщині 20 ракет із гелікоптерів та гатив з «Градів», є загиблі

|
Версия для печатиВерсия для печати

Двоє людей загинули та троє поранені у вівторок внаслідок обстрілів росіянами прикордонних регіонів Сумщини.

Про це повідомив у Telegram голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

"День був "гарячим" і дуже гучним у нашому прикордонні. На жаль, сталося найгірше: ми втратили людей. Двоє - загинули. Троє - поранені", - зазначив Живицький.

Він уточнив, що після 10-ї ранку ворог почав обстрілювати Краснопільщину та окремі населені пункти Великописарівської громади. Були авіаційні обстріли: росіяни запустили близько 20 ракет з гелікоптерів, які не перетинали лінію державного кордону. Усі прильоти - Краснопільська та Миропільська громади.

Після 11-ї ранку орки відкрили вогонь з реактивних систем залпового вогню "Град", 30 прильотів по Краснопільщині.

З опівдня росіяни били по селах тієї ж Краснопільської громади, близько 50 артилерійських пострілів із САУ. Також вели вогонь із кулеметів та станкового гранатомета. 

Близько чотирнадцятої години загарбники знову накрили з артилерії Краснопільську громаду, близько 30 прильотів. Після 18-ї - ще 40 та ще 12 ударів з реактивних систем залпового вогню було завдано по різних населених пунктах громади.

Після опівдня на одне із сіл Великописарівської громади безпілотник скинув вибуховий пристрій. Після 20-ї години ситуація повторилася. 

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]