Які навушники Apple купити у 2022 році?

|
Версия для печатиВерсия для печати

Серія навушників AirPods зазвичай тримаються в топі найпопулярніших аксесуарів, але перш ніж купити навушники Apple, необхідно розібратися з критеріями вибору. Адже на ринку представлено безліч моделей бренду, кожна зі своїми перевагами та особливостями.

Як не розгубитись у різноманітності та які навушники зараз найактуальніші – розглянемо у цій статті, підготовленій фахівцями інтернет-магазину Stylus. 

Особливості вибору навушників від Apple

Гарнітура – ​​важлива складова життя більшості сучасних людей. З ними можна поринути в улюблену музику, фільми та книги в будь-якому місці, не заважаючи оточуючим та відсторонившись від зовнішнього світу. З навушниками виникає відчуття усамітнення в людних місцях, а розмовляти через гарнітуру набагато зручніше, ніж тримати телефон у руці. Тому правильно підібрані навушники – це не лише стильний аксесуар, а й важливий елемент підвищення комфорту.

Щоб вибрати відповідну гарнітуру, потрібно звернути увагу на низку характеристик:

1. Тип навушників. Спочатку потрібно визначитися, де та в яких умовах навушники будуть використовуватись. Виходячи з цього, буде простіше підібрати як характеристики, так і форму, що оптимально підходить для діяльності. Для прослуховування аудіо в дорозі, спілкування та занять спортом найкраще підходять компактні портативні моделі. Повнорозмірні накладні пристрої можуть знадобитися для роботи або постійного використання вдома.

2. Акустичне виконання. Закриті моделі мають чудову шумоізоляцію і не дадуть зайвим звукам «вилітати» з гарнітури. Навушники від Apple відкритого типу відрізняються вищою якістю звуку.

3. Шумозаглушення. За наявності активного шумозаглушення користувач зможе повністю зануритися в аудіо, усунувши всі зовнішні шуми. Якщо в навушниках передбачено мікрофон, то і під час розмови навколишні звуки не заважатимуть.

4. Частотний спектр. Він показує, у якому діапазоні гаджет може відтворювати звук. Для стандартного повсякденного використання (прослуховування музики, ігри, перегляд фільмів) рекомендується діапазон 20–30 000 Гц.

Після вивчення вищезазначених моментів можна спокійно переходити до вибору конкретної моделі, ґрунтуючись на зручності форми навушників та їх вартості.

Також варто відзначити, що серед моделей від Apple є провідні навушники. Це бюджетні моделі з досить гарними характеристиками. Багато користувачів тримають їх як запасний варіант, але деякі користуються ними на постійній основі.

Найпопулярніші моделі

Найпопулярніші моделі

Ґрунтуючись на уподобаннях та відгуках покупців, які тривалий час користуються  гарнітурою Apple, можна виділити кілька найпопулярніших варіантів.

AirPods 2 вибирають користувачі, бюджет яких досить обмежений. Це порівняно недорогі навушники із чудовим звучанням. Вони сумісні з більшістю гаджетів Епл, у тому числі годинником та комп'ютерами. Модель ергономічна, комфортно сидить у вухах, а керується торканнями або голосовими командами. Тривалість автономної роботи гарнітури досягає 5 годин, а із зарядним кейсом – 24 години.

AirPods Pro стали меншого розміру, але здобули більше продуктивності. В них реалізовані деякі функції, які у стандартної третьої лінійці відсутні. Звучання цього гаджета теж відзначили як максимально якісне, глибоке та деталізоване. У них гарне шумозаглушення, при цьому є режим прозорості, що дозволяє чути оточення, коли це потрібно. Спеціальний сенсор відстежує, коли навушники знімаються, та зупиняє відтворення аудіо. У режимі розмови такий девайс протримається до 18 години самостійно та до доби з кейсом.

AirPods Max ідеально підійдуть для використання вдома та на роботі. Це повнорозмірні накладні навушники, які не доставлять дискомфорту при тривалому використанні. Вони в деталях передають звук, оснащені мікрофоном, активним шумозаглушенням і можуть працювати на одному заряді до 20 годин.

Очікуваний AirPods Max 2 обіцяє стати ще одним безпрограшним варіантом головних навушників від Apple. Виробник обіцяє досягти більш високодеталізованого звучання, з усіма нюансами і густотою басів, а також зробити дизайн ергономічнішим. Цю модель вже можна оформити на замовлення, щоб одним із перших випробувати новинку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У п'ятницю дощитиме в Карпатах і на сході, вдень до +20°С
19:59
Українці гинуть за мільярди Ахметова: благодійне товариство ФК "Шахтар" отримало бронь від мобілізації
19:28
США та Великобританія перевіряють криптовалютні транзакції на суму понад $20 млрд, що пройшли через російську біржу
19:10
The Telegraph: Яка зброя може змінити хід війни в Україні
18:46
Зеленський: рф готує новий наступ у травні-червні, ми не готові до цього (уточнення)
18:07
Як Китай поглинає колись вільний Гонконг
16:59
Чисельність населення України на вільних територіях 31,5 мільйона
14:10
«Чия система витримає, той і переможе»: що стоїть за останніми обстрілами росією енергетичної інфраструктури України
13:59
РПЦ оголосила “священну війну” Україні (документ)
12:04
Бурштинська та Ладижинська ТЕС зруйновані майже повністю: чим Україні загрожують нові атаки на енергосистему

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]