50 Судж не варті Покровська та Мирнограда, куди може зайти рф, - Бутусов

|
Версия для печатиВерсия для печати

Успіхи України на одному з напрямків ділянок фронту не можуть зменшити важливість інших ділянок бойових дій.

Про це в інтерв'ю Radio NV заявив головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

"Треба розуміти, що ворог веде наступ як мінімум на восьми оперативних напрямках, а ми почали наступ на іншому, дев’ятому напрямку. Звичайно, ця ситуація створює для нас великі ризики, тому що бойові дії йдуть по всьому фронту. І при всій важливості міста Суджа в інформаційному та політичному сенсі; з військового погляду, національного, з погляду державних інтересів України, 50 Судж не варті Покровська, Мирнограда і Селидового, які прямо напередодні того, що ворог туди може зайти. Це великий ризик, велика загроза та великі втрати для нас", - зазначив журналіст.

За словами Бутусова, він підтримує бійців, які ведуть бої на Курщині. З інформаційного та політичного погляду це важливо.

"Але є ситуація, пов’язана з веденням бойових дій. І ця ситуація викликає в мене велике занепокоєння", - зазначив головред Цензор.НЕТ.

За словами журналіста окупанти захопили Красногорівку, 80% Нью-Йорка, зайшли до Торецька, в Часів Яр.

"Ворог підійшов до панівного терикона на 2 км, який контролює підступи до Мирнограда, Покровська і Селидового. Створено зараз реальну загрозу, що ворог зможе просунутися і зав'язати бої за ці міста. Ми стоїмо перед загрозою втрати цілої низки важливих, ключових населених пунктів Донбасу. Це викликає велике занепокоєння. Те, що там не можуть зупинити просування ворога, це основна, ключова, стратегічна загроза", - пояснив він.

Бутусов наголосив, що успіхи України на одному з напрямків ділянок фронту не можуть зменшити значимість інших ділянок бойових дій.

"Оцей район - Покровськ, Мирноград, Селидове - має ключове значення для зв'язності фронту на Донбасі. Це величезний, дуже важливий, логістичний, комунікаційний вузол. Його втрата призведе до... це буде важка стратегічна поразка. І компенсувати це діями на інших напрямках неможливо. Тому ця ситуація потребує великої уваги."

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

19:53
МЗС України оголосило демарш монгольській стороні в звʼязку з теплим прийомом російського фюрера
18:21
Військова контррозвідка MAD: Росія посилила шпигунство проти ФРН
17:16
Обрано запобіжні заходи ще двом співучасникам побиття бандитами ветерана у Смілі
16:52
СБУ затримала зрадника, який перетворив свою квартиру у «спостережний пост» за Силами оборони у Запоріжжі
15:52
Російські загарбники вбили трьох співробітників Міжнародного комітету Червоного Хреста
14:17
ВРП нарешті звільнила полтавського суддю-відмазувальника Сергія Гальонкіна
13:54
Судитимуть ексгенерала СБУ Наумова, який вкрав 4,1 млн грн
12:17
Українські бійці-спецпризначенці при виконанні завдань у Чорному морі збили Су-30СМ
11:21
У другому півріччі 2024 року економічне зростання в Україні сповільниться - МВФ
10:24
LG повертається в Росію: під брендом ОХУІ (OHUI) буде продавати косметику

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]