84% українців вважають, що молодь має хороше майбутнє в Україні

|
Версия для печатиВерсия для печати

 84% українців однозначно вважають, що молодь має хороше майбутнє в Україні. При цьому 11% - протилежної думки.

Такі результати опитування проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту, оприлюднені на сайті Інституту.

Слід зазначити, що На запитання, чи вірять громадяни, що Україна переможе у війні, 98% респондентів відповіли ствердно. 

Опитування було проведене по всій Україні (крім окупованих територій Криму і Донбасу) 27-28 Червня, 2022 року методом опитування - Computer Assisted Telephone Interviewing (CATI) – телефонними інтерв'ю з використанням комп'ютера. На основі випадкової вибірки мобільних номерів.

Всього було опитано n= 2,004 жителів України віком 18 років і старше. Вибірка не включає українців, які зараз не перебувають в Україні.​ Отримані дані опитування зважено за регіональним та віковим показниками з використанням даних Державної служби статистики України на 1 січня 2020 року.  Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95 не перевищує 2.0%.​

«Аргумент»


В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]