Афера Фрідмана з виводу з-під санкцій $1 млрд начебто для докапіталізації "Альфа-Банку України" вже на заключному етапі - з керівництвом України все домовлено

|
Версия для печатиВерсия для печати

Бізнесмен Михайло Фрідман подав документи для отримання ліцензії Управління із застосування фінансових санкцій Міністерства Фінансів Великобританії.

Про це БізнесЦензору начебто повідомив співрозмовник з оточення Фрідмана.

Ліцензія надасть можливість перерахувати з рахунків британського банку $1 млрд нібито на докапіталізацію "Альфа-Банку Україна".

Раніше власник банку вже звернувся до регуляторних органів Князівства Монако, адже кошти, знаходяться на рахунку британського банку в Монако.

В заявці на отримання ліцензії зазначено, що метою докапіталізації банку є підтримка клієнтів банку, участь у відновленні економіки України. Для докапіталізації використовуватиметься капітальний інструмент. В заявці вже фігурує Sense Bank як правонаступник "Альфа-Банку Україна".

Співрозмовник відзначив, що начебто Фрідман не розпоряджається акціями банку, управління передано довіреній особі - Сімеону Дянкову. Нсправді журналістські розслідування вже давно довели зв'язок між Дянковим і Фрідманом.

Таким чином, у разі отримання ліцензії, проект докапіталізації "Альфа-Банку Україна", який багато хто з учасників ринку оцінював дуже скептично, може бути реалізованим.

У своєму коментарі БЦ голова наглядової ради банку Роман Шпек зазначив, що ініціатива власника банку стане першим прикладом добровільного фінансування відновлення України приватними коштами.

Насправді, це з високою вірогідністю є спробою Фрідмана вивести з-під санкцій $1 млрд через банківську систему України - з урахуванням корупційних інтересів тих осіб з Офісу Президента, які проштовхують цю брудну оборудку. І вже вивели з-під санкцій і конфіскації активи російського "Альфа-Банку Україна".

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]