Аліна Михайлова: Про Кличко, Труханова, цинізм і беспринципність

|
Версия для печатиВерсия для печати

Віталій Кличко прийшов в Вищий антикорупційнйи суд взяти на поруки Геннадія Труханова. Він позитивно охарактеризував мера Одеси, але суд до розгляду питання про поруки не перейшов.

Про цинізм цього вчинку Віталія Кличка пише українська волонтерка, військовий медик ЗСУ Аліна Михайлова у своєму блозі у виданні Цензор.НЕТ..

Ще раз.
Київський міський голова, що позиціонує себе патріотом і "захисником Києва", хотів взяти на поруки:
- громадянина рф
- проросійського чорта, який заперечував окупацію Криму
- обвинуваченого у справі про створення злочинної організації
- обвинуваченого у справі про розкрадання міського бюджету Одеси на 150+ млн грн
- замовника десятка нападів на громадських активістів

Віталію Володимировичу, я не бачила вас на жодному суді по Каті Гандзюк, Сергію Стерненку, Ромі Ратушному, Андрію Антоненку.

Київрада РІК не може знайти сил знести російські пам‘ятники. Замість дій обмежується травоядними заявами про УПЦ МП. Ви досі не відхрестились від підсанкційного олігарха-росіянина Фрідмана, чий проєкт Бабиного Яру палко захищали ще в січні 2022. Громада вимушена вимолювати вашу підтримку в судових справах про незаконні забудови.

Проте у вас є час і натхнення брати на поруки громадян держави-агресора, обвинувачених у корупційних злочинах.

Це така солідарність по цеху?

9 років тому ви особисто заявляли, що Труханов не може балотуватись у мери Одеси, бо він - громадянин росії.
Що змінилось з того часу? Ваша позиція? Ваші політичні інтереси? Ваші комерційні інтереси?

Вимагаю, щоб мер Києва пояснив цю історію і або публічно відхрестився від Труханова, або сказав про це прямо: "Я, Віталій Кличко, підтримую громадян росії, регіоналів і корупціонерів".

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]