Арахамія вчергове збрехав: Резніков залишиться міністром

|
Версия для печатиВерсия для печати

Голова фракції партії «Слуга народу» в українсьому парламенті Давид Арахамія вчергове поширив інформацію, яку сам же протягом декількох годин і заперечив. Цього разу він спочатку заявив, що Буданов буде керівником Міноборони, Резніков очолить Мінстратегпром, а Малюк та Клименко очолять СБУ та МВС.А невдовзі заявив, що анонсованих ним кадрових змін цього тижня не буде.

Як повідомляє Liga.net.,з посиланням на двох співрозмовників в керівництві Слуги народу, Олексій Резніков поки залишиться міністром оборони, оскільки 14 лютого має відбутись чергове засідання у форматі "Рамштайн". Ще одна причина – законодавство забороняє призначати на посаду міністра оборони військового. 

Співрозмовники видання нагадали про норму закону про національну безпеку, яка чітко каже: міністр оборони призначається з числа цивільних осіб.

"Зеленський хоче, щоб міністром був військовий у погонах, – пояснює один із них. – Тому тут або знімати погони [з Буданова], або міняти закон. А як змінювати закон – незрозуміло, адже цивільний контроль це вимоги НАТО".

Крім того, 14 лютого у штаб-квартирі НАТО у Брюсселі відбудеться наступна зустріч країн-союзників України у форматі "Рамштайн". Там можуть обговорювати питання передання Україні західних винищувачів та далекобійних ракет.

"Було б непогано, якби Резніков це закінчив", – каже співрозмовник.

LIGA.net поставила співрозмовникам логічне питання: навіщо тоді голова фракції Давид Арахамія публічно оголосив про заміну Резнікова на очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова, адже про норму закону і Рамштайн було давно відомо.

Очевидною і вагомою причиною зміни риторики може бути і те, що  за відставку Резнікова не назбирається голосів тих же Слуг.

«Аргумент»


 

 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]