Безголова «слуга» Безугла, яка хоче розстрілювати українців, вимагає відкрити справу проти Бутусова, він відповів

|
Версия для печатиВерсия для печати

Журналісту за вказівкою з ОП уже заборонили доступ до військових частин на передовій.

Народна депутатка від «Слуги народу», членкиня парламентського комітету з питань нацбезпеки та оборони Мар'яна Безугла вважає, що Служба безпеки України має відкрити справу проти журналіста Юрія Бутусова через інформацію, яку він поширює.

«Якщо Служба безпеки України нічого не зробить щодо Юрія Бутусова, який постійно безнаказано викладає тонни інформації щодо наших військових, позицій, оперативної обстановки, розхитує, дезорієнтує і підграє Росії, вважатиму, ніяка поступова реформа вже немає сенсу», - заявила Безугла в п’ятницю вранці в Facebook, та закликала до «повного перезапуску цієї гнилої структури», маючи на увазі СБУ.

Згодом уже Юрій Бутусов повідомив, що йому заборонили відвідувати військові частини на передовій на фронті та обґрунтував це як перешкоджання журналістській діяльності.

«Я розумію, що таким чином мені вирішили помститись за замітки про відповідальність влади за підготовку до війни та про загрозливу ситуацію на Донбасі. Усі вони на фронті чудово розуміють, що ніяких секретів я у своїх постах не викладав, а навпаки сприяв вирішенню кількох загрозливих ситуацій. … Я вважаю таке «оголошення війни» з боку деяких людей в ОП дуже шкідливою та небезпечною помстою», - заявив він, та закликав керівництво Офісу президента негайно переглянути свої вказівки.

Коментар ZN.UA:

Шановна Мар'яна Безугла, ви маєте рацію: «гнила структура» в сукупності з тупою структурою - це велике навантаження для воюючої країни. Озирніться і зробіть із цим щось. Щодо Журналіста Юрія Бутусова. Своєю професійною та ризикованою роботою він виводить нашу країну з пастки добрих новин. Озброєні правдою ми сильніші, чіткіші, ефективніші. Він намагався вказувати на помилки влади, а пройшовши всі можливі закриті способи донесення інформації, робить це і під час війни. При цьому пропонуючи рішення. Спробуйте це почути. А щодо обвинувачень Бутусова в роботі на Росію… Ну, щоб вам було зрозуміло, це співвідносно зі звинуваченням вас у роботі на Порошенка. Не добивайте правду піаром остаточно.

Нагадаємо: саме "слуга" М. Безугла є автором скандально відомого законопроєкту (вже відозваний), який, у разі його прийняття, надавав командиру на фронті право розстрілу підлеглих військовослужбовців без суда і слідства (подробиці у публікації «Слуги» відкликали скандальний законопроєкт про розстріл дезертирів).

Коментар "Аргументу": тупізна, цинізм, брехня та хамство "слуги" М.Безуглої стали таким собі "лейблом" партії "Слуга народу". Поведінка Безуглої, на жаль, сьогодні уособлює справжнє ставлення до українського народу керівництва цієї партії. І це, справжнє ставлення - сьогодні предмет розмов не тільки серед журналістів і волонтерів, але й шірокого загалу української спільноти. Війна показала, хто чого вартий.

Будуть і висновки.

Після нашої Перемоги.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У суботу в Україні хмарно з проясненнями, дощі в центрі та на півдні
18:08
Смерть на колесах: чому китайські електромобілі становлять серйозну загрозу для нашої безпеки
17:04
"Після перемоги Революції Гідності": чому по Татарова, Портнова та інших зрадників з цієї кодли українці все одно прийдуть
16:58
Продаж картин Медведчука, які мають музейне значення, буде зупинений - АРМА
16:05
Генерал СБУ, покидьок Ілля Вітюк у 2014 році знімав Майдан з боку «Беркута» - Слідство.Інфо
15:33
Олександр Чупак: Чому держава не спроможна розв’язати демографічну проблему
13:18
Новини агентури ФСБ: нардеп Артем Дмитрук співпрацює зі священником УПЦ МП Чертиліним, якого підозрюють у держзраді, – Bihus.Info
12:18
Геть від москви: Молдова скоротила зовнішні торговельні відносини з рф до 3%
11:02
Перше збиття Ту-22М3 у повітрі: ЗСУ вразили літак за 300 кілометрів від України (ВІДЕО)
10:54
Ракетний удар рф по Дніпру та області: вбито 9 осіб, зокрема 3 дітей, понад 25 дістали поранення

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]