Буданов озвучував жахливі сценарії нападу росії, проте топи влади реагували ледь не роздратовано — ЗМІ

|
Версия для печатиВерсия для печати

 резидент Володимир Зеленський вперше за свою каденцію скликав на нараду до себе голів фракцій парламенту 22 лютого - за дві доби до повномасштабного вторгнення росії в Україну.

За інформацією видання УП, головним завданням цієї зустрічі було створення "оборонної коаліції. 

Окрім очільників фракцій на нараді були присутні також усі топи влади - і цивільні, і військові. Головнокомандувач Валерій Залужний тоді доповів, що ЗСУ готуються до будь-яких можливих сценаріїв на фронті, а от міністр оборони Олексій Резніков та тодішній очільник СБУ Іван Баканов взагалі відкидали ймовірність вторгнення. 

Найважливішим та найбільш точним, як виявилося згодом, був виступ глави ГУР МО Кирила Буданова. За даними УП, він розповідав речі, від яких у всіх присутніх "мала б кров захолонути в жилах". Буданов попереджав, що рф може розпочати велику війну - за межами Донбасу, та попереджав, що Харків та Херсон під загрозою, а також зазначав, що існує загроза й для Києва - окупанти можуть спробувати захопити Чорнобиль.

"Буданов розповідав страшні речі. Але через те, що інші топи влади якось так ледь не роздратовано реагували на те, що він говорив, то й інші не сприймали його серйозно. Знаєте, таке ставлення до заяв Кирила було, як до молодшого брата", – згадує атмосферу після виступу Буданова один із учасників зустрічі. 

Нагадаємо, видання Washington Post наприкінці серпня спроєктувало, якими були перші дні війни для ОП. Там розповіли про бункер президента Володимира Зеленського, а також про те, як Олексій Арестович вмовляв тікати, а Андрій Єрмак закидав лідерів Заходу фото вбитих дітей.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]