Чому Департамент внутрішньої безпеки МВС треба розігнати

|
Версия для печатиВерсия для печати

"У мене є пропозиція по економії бюджетних коштів під час війни.

Дивіться. Виходить вчора шикарнюще розслідування Lesya Ivanova про заступника глави Нацполу Дмитра Тишлека. У якого:

- дружина має російський паспорт;

- вся родина дружини проживає в рф. В тому числі рідна мама, на яку, за звичаєм, оформлена елітна нерухомість у Києві. Ага, мама з Ростова купує елітну квартиру в Печерських Липках, видає довіреність дружині замглави Нацполу і більше в Києві не показується. Здогадайтесь, за чиї кошти вона квартиру купила? І все це пробивається одним-єдиним запитом в реєстр нерухомості;

- Замглави Нацполу проживає в дорогому маєтку в заміському котеджному містечку, який належить партнеру російського кримінального авторитета. І це, блін, встановлюють журналісти, а не наружка Департаменту внутнішньої безпеки тої самої Нацполіції;

- кримінального авторитета намагались видворити з України. Але в попередньому санкційному списку він був, а в остаточний список - не попав. І готувала той список Нацполіція. І це вже, блін, просто ГУГЛИТЬСЯ.

І як глава Нацполу Ігор Клименко реагує на цей треш? Вчитайтесь в цитату: "Дмитро Тишлек після опублікованого журналістського розслідування публічно звернувся із заявою до ДБР, щоб правоохоронці перевірили оприлюднену інформацію.

Запевняю, якщо озвучені в медіа факти підтвердяться, стосовно Дмитра Тишлека будуть прийняті невідкладні та жорсткі управлінські рішення.

А до отримання висновків слідства він буде відсторонений від виконання службових обовʼязків".

Неймовірно.

Перед призначенням на посаду замглави Нацполу Тишлек проходив спеціальну перевірку. На попередні посади - теж. І побачити підписи тих, хто спецперевірку проводив, можна елементарно.

Всі десятки років його служби десь поруч з Тишлеком постійно був Департамент внутрішньої безпеки МВС, співробітники якого за ці роки отримали сотні мільйонів гривень зарплати.

І ніхто, жодна особа з цих контор не погуглила і не зробила елементарний запит в реєстр нерухомості. Жодна. Хоча, хіба ми знаємо, може і робила, але лише тихо заздрила.

Два питання:

А за що ця купа народу отримувала зарплату? За те, що їх в гуглі забанили, чи за те, що не дивились куди не треба?

Чи почуємо ми від міністра прізвища цих людей? І тих, хто спецперевірку робив – теж.

Ні, не почуємо. Бо в дописі міністра і натяку на це немає. Тому перейдімо до економії бюджетних коштів.

Може нам взагалі розігнати Департамент внутрішньої безпеки МВС? І тих, хто спецперевірку робив -теж? Ну бо нащо вони потрібні, якщо зп отримують вони, а роботу їхню роблять журналісти?

А тепер цю зп буде отримувати ДБР. А як вони працюють - теж дуже добре гуглиться. І скільки місяців вони ховатимуть цю справу - теж приблизно зрозуміло.

Саме на це йдуть наші податки?"

Автор: Володимир Рисенко


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]