Діяльність Ради не схвалюють більше 75% українців

|
Версия для печатиВерсия для печати

Згідно з лютневим опитуванням, 40% громадян України не схвалюють діяльність Верховної Ради, ще 37% скоріше не схвалюють, загальний показник перевищив 75%.

Про це свідчать результати опитування соцгрупи "Рейтинг" від імені Центру аналізу та соцдосліджень Міжнародного республіканського інституту, проведеного 17-21 лютого 2024 року.

За даними опитування, цілком схвалюють діяльність парламенту лише 3% з числа опитаних, скоріше схвалюють – 16%, ще 5% - не визначилися.

Відповідно до інфографіки, рівень схвалення діяльності ВРУ неухильно падає. Зокрема, у квітні 2022 року цілком схвалювали діяльність Ради 23% громадян і 41% з числа опитаних - скоріше схвалювали. А вже у вересні 2023 року цей показник знизився до 5% и 22% відповідно.

Також У лютому різко зменшилася кількість симпатиків Зеленського

Опитування було проведено соцгрупою "Рейтинг" від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту. Дослідження проводилося по всій території України (крім окупованих територій) з 17 по 21 лютого 2024 року. Метод опитування – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера на основі випадкової вибірки мобільних номерів. Всього було опитано 2,000 жителів України віком від 18 років. Вибірка не включає українців, які зараз не перебувають в Україні. Помилка репрезентативності дослідження не перевищує 2.2%. Дослідження фінансувалося Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Вгорі: спікер ВР від "Слуги народу" Руслан Стефанчук (ліворуч) і голова фракції «Слуги народу» у Раді Давид Арахамія персонально приклалися до того, щоб парламентаризм в Україні зробити посміховиськом. Їхне "ляпаніє язиками" і примітивізм у вирішенні питань державної ваги призвели до катастрофи в Україні - втрати величезних територій, а головне - десятків тисяч людських життів у непідготовленій до війни країні

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]