Країна донощиків: росіянина оштрафували за розмову з дружиною про війну

|
Версия для печатиВерсия для печати

 В росії суд затвердив штраф росіянину Олексію Веселову, який обговорював із дружиною війну в їдальні санаторію.

Про це йдеться на сайті Верховного Суду Кабардино-Балкарської Республіки.

Як повідомляв ОВС-Інфо, Олексія та Оксану Веселових затримали 18 березня. Згідно з ухвалою суду, Оксана ділилася з чоловіком переживаннями з приводу родичів у Києві, де перебуває її 87-річна мати. Також у жінки зник двоюрідний брат.

Під час розмови Веселов відповідав, що бойових дій взагалі не мало бути.

У їдальні в цей момент були жінки, які почули розмову і почали обзивати Веселових «бандерівцями», а також вимагати їхнього виселення з санаторію. Жінки заважали пройти їм у ліфт, а потім донесли силовикам на подружжя.

Наприкінці березня Нальчикський міський суд призначив Веселову через розмову з дружиною штраф у розмірі 30 тисяч рублів за статтею про дискредитацію армії.

The Insider вже писав про те, що багато справ за статтями про «фейки про російську армію» та «дискредитацію» зс росії було порушено після доносів. росіяни доносять силовикам як на вчителів, так і на своїх дітей. 4 серпня 45-річну вчительку англійської мови Ірину Ген засудили до п'яти років умовно у справі про «фейки» про армію з мотивів політичної ненависті. Справу проти Ген завели після доносу школяра — одного з учнів 8 «б» класу, перед якими вона виступила з антивоєнною промовою. Наприкінці червня ЗМІ повідомляли, як у Санкт-Петербурзі чоловік доніс на свого приятеля за критику війни заради перевиховання. Мешканка Москви взагалі вирішила донести на сина: після конфлікту з ним вона поскаржилася в МВС, що син ухиляється від служби в армії.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

12:01
Чому Польща так довго вирішує долю українських біженців
10:12
Президент України підписав указ, який закриває доступ військових до онлайн-казино - за це боровся сержант Павло Петриченко, який загинув у Донбасі
08:01
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті і втрати ворога на 20 квітня
20:00
У суботу в Україні хмарно з проясненнями, дощі в центрі та на півдні
18:08
Смерть на колесах: чому китайські електромобілі становлять серйозну загрозу для нашої безпеки
17:04
"Після перемоги Революції Гідності": чому по Татарова, Портнова та інших зрадників з цієї кодли українці все одно прийдуть
16:58
Продаж картин Медведчука, які мають музейне значення, буде зупинений - АРМА
16:05
Генерал СБУ, покидьок Ілля Вітюк у 2014 році знімав Майдан з боку «Беркута» - Слідство.Інфо
15:33
Олександр Чупак: Чому держава не спроможна розв’язати демографічну проблему
13:18
Новини агентури ФСБ: нардеп Артем Дмитрук співпрацює зі священником УПЦ МП Чертиліним, якого підозрюють у держзраді, – Bihus.Info

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]