Марія Барабаш: 10 фактів про Трампа і Україну

|
Версия для печатиВерсия для печати

"... Верховний суд США дозволив Трампу брати участь у президентських виборах. 10 фактів про Трампа і Україну.

1. Трамп став першим президентом США, який надав Україні летальну зброю: снайперські гвинтівки, джавеліни, радари, все найкраще як близьким друзям. Хтось каже, що Трамп зробив це під тиском Конгресу. Конгрес був республіканським, ним тиснути не треба було. Конгрес схвалив летальну зброю ще у 2014, але Обама та Байден зброї не дали. У 2014 почалася війна, замість зброї Обама (Байден) дали нам списані шкарпетки та ковдри.

2. Трамп створив Кримську декларацію, за якої США ніколи не визнають Крим російським.

3. Трамп підписав наступний список Магнітського, що Обама (Байден) не хотіли підписувати за жодних умов.

4. Трамп закриває російські консульства (через Україну).

5. Трамп публічно принижує НАТО за несплату внесків. І вони починають платити.

6. Трамп ставить умову Меркель - закрити Північний потік, інакше виведу свої війська. Ви з росіянами бізнес зібралися робити, а ми вас від них захищатимемо? І Меркель погоджується. Але перед цим бере війська з Німеччини і заводить їх до Польщі. І ставить там ПРО. Те, що Обама відмовлявся робити і те, що Польща просила з 2014.

7. Трамп виходить із договорів про відкрите небо та ракети середньої та малої дальності, не попередивши путіна.

8. У 2008 війна в Грузії. Обама та Байден у 2010 розформують 10 флот. Трамп вводить його знову до ладу.

9. При Трампі над Україною літали стратегічні бомбардувальники В52 і "відстрілювалися" на кордоні з Кримом.

10. 2022: путін розпочинає повномасштабну війну, при владі в США демократи. 2014: путін анексує Крим і розв‘язує війну на Донбасі, при владі демократи. 1994: в нас забирають ядерну зброю і ми підписуємо Будапештський меморандум, при владі демократи. До речі, меморандум називається Будапештським, бо ця «геніальна» ідея прийшла в голову послу США в Угорщині Дональду Блінкену батьку нинішнього держсекретаря США.

Стільки фактів, але наш мудрий народ всеодно у всьому буде звинувачувати Трампа, при якому путін сидів і не висовувався.

Автор: Марія Барабаш

(Джерело).

Вгорі: 2019 рік, президенти США та України Дональд Трамп та Володимир Зеленський на зустрічі у Нью-Йорку. Фото: Reuters

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]