НАБУ розслідує збагачення заступника глави ДБР Удовиченка

|
Версия для печатиВерсия для печати

Після журналістського розслідування про нерухомість родини заступника директора ДБР Олександра Удовиченка, НАБУ розпочало кримінальне провадження щодо нього.

Про це йдеться у відповіді НАБУ для hromadske.

У НАБУ розповіли, що вони вивчили розслідування hromadske та провели інформаційно-аналітичну роботу, за результатами якої розпочали досудове розслідування.

Водночас більше інформації вони не можуть надати, оскільки стан розслідування становить таємницю слідства, розголошення якої може зашкодити кримінальному провадженню.

Раніше повідомлялось, що Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало моніторинг способу життя заступника директора ДБР Олександра Удовиченка.

Перед цим журналісти hromadske з'ясували, що Удовиченко мешкає в апартаментах елітного столичного ЖК Regent Hill вартістю близько $900 тис.

 

Нагадаємо: саме Олег Татаров призначив головним слідчим ГБР покидька з "плівок Труби"

Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

14:05
Безугла повідомила про призначення Гладкого на посаду начштабу Командування Сил безпілотних систем; його підозрювали у держзраді та корупції
13:13
Україна припинить транзит російської нафти
12:59
Підконтрольні росії Угорщина та Словаччина виступили проти дозволу для України на удари по рф західною зброєю
10:03
У Полтаві комуністів перепоховають, тепер - по людськи
09:01
Углава винайшов спосіб, як і далі руйнувати НАБУ зсередини
08:00
Росіяни відбили райцентр Кореньово на Курщині та просунулись на Донеччині, - DeepState
07:27
Пілот F-16 Месь був збитий ЗРК Patriot через дискоординацію між підрозділами, - нардепка Безугла
20:00
У п'ятницю дощитиме лише на півдні України, вдень до +33°
19:52
Фарс, в який ніхто не вірить: Коломойському змінили запобіжний захід на заставу в 1,88 млрд грн, він НАЧЕБТО все одно залишиться в СІЗО
19:32
DeepState про втрату контролю над ситуацією на Донбасі

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]