НАЗК порушило справу проти Григорія Суркіса за підозрою у лобіюванні інтересів своєї сімейки шахраїв

|
Версия для печатиВерсия для печати

Національне агентство з питань запобігання корупції відкрило справу проти народного депутата Григорія Суркіса. Його підозрюють у конфлікті інтересів та лобіюванні законів на користь його брата, президента "Динамо" Ігоря Суркіса.

Про це повідомляє ZN.ua.

НАЗК підозрює, що Григорій Суркіс міг лобіювати та особисто проголосувати за законопроєкт про зміни до Закону "Про фізичну культуру і спорт" всупереч конфлікту інтересів. Ймовірно, новий документ дозволяв Ігорю Суркісу як власнику "Динамо" та співвласнику частини медіагрупи "1+1" двічі заробляти на продажі телевізійних прав на матчі "Динамо", ігноруючи єдиний телепул УПЛ.

Нагадаємо, 317 депутатів Верховної Ради проголосували за прийняття поправок до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" щодо розмежування спортивних заходів та змагань.

Законопроєкт пропонував внести зміни до Закону України "Про фізичну культуру і спорт" з метою розмежування понять "спортивний захід" та "спортивне змагання", що дозволить більш прозоро визначати статус організатора спортивного заходу та організатора спортивного змагання.

Зокрема, тепер спортивний клуб вважається організатором спортивного заходу та може на добровільній основі передавати організаторам змагань право на висвітлення спортивних заходів.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]