Очільник агентурної РПЦ Гундяєв намагається рятувати агента пашу-мерседеса-теслу

|
Версия для печатиВерсия для печати

Очільник агентурної структури російських спецблужб - РПЦ Кирил Гундяєв кинувся рятувати екс-настоятеля Києво-Печерської Лаври УПЦ МП Павла (Лебедя), більше відомого як «паша - мерседес», а віднедавна ще і «тесла», який нещодавно отримав підозру у запереченні існування України як суверенної держави.

“15 липня 2023 року Святіший Патріарх Московський і всієї Русі Кирил звернувся до Предстоятелів Помісних Православних Церков, низки релігійних діячів і представників міжнародних організацій з посланнями, в яких повідомив про переслідування намісника Києво-Печерської лаври митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла”, — циьують повідомлення РПЦ кремлівські пропагандистські ЗМІ.

Кирил закликав релігійних діячів і представників міжнародних організацій звернути увагу на “гоніння”, що відбуваються в Україні, нібито на канонічну Українську Православну Церкву Моспатріархату і вжити всіх можливих заходів для захисту від “беззаконного переслідування” митрополита Павла.

Нещодавно суд відправив митрополита УПЦ МП Павла під варту і визначив заставу в понад 33 мільйони гривень.

Це вже друга пізозра, відколи Служба безпеки України 1 квітня повідомила про підозру Павлу щодо порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної приналежності, релігійних переконань) та ч. 1 ст. 436-2 (виправдання, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікація її учасників.

«Аргумент»


 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]