Очевидний агент ФСБ Орбан звинуватив США у тероризмі

|
Версия для печатиВерсия для печати

Прем’єр Угорщини Віктор Орбан назвав вибухи на газогонах "Північного потоку" терористичним актом "очевидно здійсненим під американським керівництвом".

Про це прем'єр-міністр Угорщини заявив на програмному виступі у літньому таборі Тушваньош у Румунії, пише Європейська правда.

Орбан наголосив, що європейська політика начебто зазнала краху і Європа "відмовилася від захисту власних інтересів".

"Сьогодні Європа не робить нічого, окрім як беззастережно слідує за зовнішньою політикою Демократичної партії США, навіть ціною шкоди для себе", заявив він.

За його словами, санкції нібито "завдають фундаментальної шкоди європейським інтересам": підвищують ціни на енергоносії та роблять європейську економіку неконкурентоспроможною.

"Те, що ми мовчимо про підрив газопроводу Північний потік, що сама Німеччина мовчить про очевидний акт тероризму, здійснений під американським керівництвом проти її власності, і що ми не розслідуємо, не намагаємося з'ясувати і не піднімаємо це питання юридично. Так само як ми не вчинили правильно щодо прослуховування Ангели Меркель, яке було здійснене за допомогою Данії, – це ніщо інше, як акт покори", — заявив Орбан.

Нагадаємо: Вибухи на двох нитках газопроводу "Північний потік" відбулися в 2022 році. 

Західні медіа з посиланням на джерела писали про різні версії вибухів: від спецоперації полковника Романа Червінського до приватної ініціативи якогось українця, який орендував яхту, найняв водолазів і купив вибухівку.

Український президент відкидав причетність України до підривів. 

BBC писало, що російські кораблі були неподалік місця, де згодом відбулися вибухи на газопроводах "Північний потік". Обидва судна здатні проводити підводні операції, їх виявили завдяки перехопленню комунікації ВМС РФ.

Нагадаємо також: Орбана для Путина купил Могилевич.

Фото з відкритих джерел

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

11:57
Колаборант із Харкова розповів, що з російським куратором його познайомив адвокат
10:54
Кабінет Міністрів України прийняв постанову якою скасував підготовку правників у коледжах
09:19
Україна у передостанній день Паралімпіади-2024 виграла п'ять золотих медалей
08:12
У Чорнобильській зоні триває локалізація пожеж: радіаційний фон в нормі
20:11
8 вересня короткочасний дощ ймовірний лише на крайньому півдні, до +28° тепла
18:19
Місія ООН: кількість жертв серед цивільного населення України різко зросла
17:19
США бачать зростаючий ризик російських «диверсії» проти ключових підводних кабелів
16:56
Склад боєприпасів знищений дронами у РФ містив північнокорейські ракети
15:39
Важливі результати за підсумками 24-го засідання у форматі «Рамштайн»
14:20
Бігун Ігор Цвєтов здобув для України 17 «золото» Паралімпіади, а тенісист Віктор Дідух 18-ту

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]