ОВА: ситуація в регіонах України станом на 8.00 26 червня

|
Версия для печатиВерсия для печати

Російські війська обстріляли українські позиції на Чернігівщині, у Миколаєві вранці 26 червня пролунали вибухи, в Києві ракета влучила в 9-поверхівку.

Про це свідчать дані голів областей про ситуацію в регіонах станом на 8-му ранку неділі 26 червня і повідомлення Віталія Кличка.

У Київській області ніч пройшла спокійно, але вранці спрацювала ППО – було збито одну ракету. Залишки ракети впали на околицях одного з сіл району. Руйнувань та постраждалих немає. 

У столиці Київ було чути чотири вибухи, ракета влучила в 9-поверхівку, зруйнувала верхні поверхи, щонайменше дві людини постраждали. 

Сумська область: ніч минула тихо. В суботу росіяни пустили 6 ракет з вертольотів, які не перетинали наш державний кордон.

Потрапляння по цивільній інфраструктурі Краснопільської громади: школа, клуб, бібліотека, лікарня.

Рівненьска область: напередодні ввечері о 19:20 було завдано два ракетні удари по об‘єктах цивільної інфраструктури. Зруйновані СТО, мийка та авторозборка. Там, зокрема ремонтували автомобілі для ЗСУ.  

Загинули троє осіб. Двоє у важкому стані. Четверо мають легкі ушкодження. 

Триває розчищення місця ракетного удару рятувальниками.

Чернігівська область: у суботу ввечері – обстріли з міномету території біля с.Грем’яч (Новгород-Сіверський район). Вночі – обстріли території між селами Леонівка та Галаганівка (Новгород-Сіверський район), обстріл позицій у районі села Гірськ (Корюківський район).

Харківська область: 25 червня з вечора окупанти завдавали удари по північних районах Харкова. Один зі снарядів влучив у житловий будинок, попередньо – двоє поранених. 

Горіли автомобілі, господарчі та складські будівлі. 

Пошкоджень зазнав медзаклад у 602-му мікрорайоні. Постраждалих немає. 

По області загалом протягом доби через обстріли росіян поранено 7 осіб. Одна людина загинула в Золочеві, Богодухівський район. 

Окупанти завдавали удари по Харківьскому, Чугуївському, Ізюмському, Богодухівському районах області.

Луганська область: авіаудари завдано по Лисичанську,  а також в районі Білої Гори. Дуже багато руйнувань. Зруйновано телевізійну вежу, серйозно пошкоджено автомобільний міст, є потрапляння снарядів в житлові та адміністративні будинки, зокрема, будівлю СБУ тощо. 

За добу – одна людина загинула, одна – поранена.

Донецька область: стрілецька зброя, танки, артилерія, міномети, крилата ракета 9М727, РСЗВ "Град", "Ураган" – усе це ворог застосовує як по позиціях українських оборонців, так і по населених пунктах області. 

В Авдіївці був обстріляний Авдіївський коксохімічний завод, район залізничного вокзалу, школа, гаражний кооператив, футбольний стадіон, трансформатор); у с. Маяки – школа; у Слов’янську, с. Первомайське і смт. Нью-Йорк  – житловий сектор.

Загинуло троє, поранено двоє цивільних. 

Миколаївська область: зранку у Миколаєві лунали вибухи. Інформація уточнюється.

У Миколаївському районі в суботу ввечері внаслідок влучення боєприпасів і їхніх уламків у с. Шевченкове Шевченківської громади виникла пожежа на території приватного домоволодіння.

Баштанський район: з 23:30 до 05:00 були обстріли поза межами населених пунктів, влучання були по сільськогосподарських угіддях. Потерпілих немає.

Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Херсонська область: жителі області чули постріли та вибухи. 

Знову внаслідок боїв страждають населені пункти прикордонних територій. Критична ситуація сьогодні у смт Біла Криниця, що у Великоолександрівській ТГ: знищено багато будинків, пошкоджений елеватор, соціальна та дорожня інфраструктура. Практично всі села, через які проходе річка Інгулець (Калинівська ТГ, с. Давидів Брід та інші), – у тяжкому стані, а узбережжя у багатьох містах заміноване.

"Все сильніше місцеві партизани дають прочуханки окупантам, а після останніх подій місцеві "керівники" посилили власну охорону", – заявляють у Херсонській ОВА.

На фото: вбитий російський окупант

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

10:06
Звичайне шахрайство: фігурант журналістських розслідувань ексочільник УСБУ Миколаївщини Герсак став громадським діячем та збирає грантові кошти для ветеранів (ФОТО)
09:31
Типове "зе": "слуга народу" Роман Кравець шантажує таксі "Uklon"через Telegram-канал "Джокер" - вимагає $200 тисяч
09:01
Суд зобов’язав упц (мп) повернути державі Успенський собор ХІІ ст. у Каневі
08:35
У Росії виробництво бензину впало на 14% після атак на НПЗ - Росстат
08:00
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті і втрати ворога на 28 березня
20:00
У четвер дощитиме трохи в Карпатах, вдень до +20°С
19:22
У Польщі через перевірку контррозвідки звільнили генерала, який відповідав за підготовку ЗСУ
18:09
Диктатор на прізвисько Барбекю: як у Гаїті влада повністю захопила злочинні угруповання
17:17
Голова ВККС Роман Ігнатов подав у відставку
16:16
Чим загрожує Україні атака на енергосистему

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]