Після вибухів на виїзді із Криму утворилися величезні черги, на Керченському мосту рекордний трафік

|
Версия для печатиВерсия для печати

На виїзд із Криму - величезні черги, окупанти вже тікають, півострів буде звільнений з використанням всіх можливих і незаборонених механізмів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила представниця Президента в Автономній Республіці Крим Таміла Ташева.

«Війна от так «несподівано» прийшла в Крим. Окупанти і колонізатори вже тікають з Криму. Сьогодні після чергового необережного поводження з боєприпасами окупантами здетонувало у Джанкойському районі. Люди ховаються по підвалах. На виїзд з Криму величезні черги», - написала Ташева.

Вона нагадала, що протягом майже пів року широкомасштабної війни окупанти називали війну спецоперацією. За використання слова війна, за протести проти цієї війни штрафували, саджали у в'язниці, викрадали людей і катували. Кримські жінки писали заяви на кримських воєнкомів з вимогою, щоб їхніх дітей не відправляли на війну.

«Ми обов’язково звільнимо Крим, застосовуючи всі можливі і незаборонені механізми для боротьби не лише за територію, а і за вас», - звернулася Ташева до громадян в окупованому Криму, і особливо до тих, хто опирається окупанту всі 8 років війни.

Наразі вона закликала українців у Криму бути обережними, ховатися в обладнаних місцях або своїх підвалах, підготувати потрібні засоби.

Рекорд добового трафіку зафіксували на Кримському мосту 15 серпня, ним проїхали 38 тисяч 297 автомобілів.

За даними видання "Крыминформ" у Телеграмі, попередній рекорд було зафіксовано 16 серпня 2020 року – 37 тисяч 374 транспортних засоби.

Як повідомлялося, вранці 16 серпня у Джанкойському районі тимчасово окупованого російською федерацією Криму пролунали вибухи. Голова Меджлісу заявляв, що вибухає склад боєприпасів окупантів.

Приблизно в той же час сталася пожежа на електропідстанції в Джанкої. Повідомляється про двох постраждалих.

російська влада висловлює різні версії – від диверсії до підпалу трави, попри те, що всю ніч у Криму йшов сильний дощ.

Рух громадянського опору «Жовта стрічка» закликає кримчан триматися на відстані від військових об‘єктів рф і по змозі евакуюватися. Кримські активісти в окупованому Джанкої розклеїли листівки з координатами «наступних цілей для ЗСУ», а в Сімферополі - листівки «Бережи життя – евакуюйся».

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]