Павел Себастьянович: Податкова веде незаконну діяльність

|
Версия для печатиВерсия для печати

Павел Себастьянович, підприємець, громадський діяч, блогер - слідами виступу Юрій Бутусов на засіданні ТСК.

Перше, і найголовніше, що не було сказано – блокування бізнесу незаконно. Податкова веде незаконну діяльність. Процедуру блокування у законі не прописано. Є кілька рішень ВС щодо незаконності відмови у реєстрації та неправомірності спроб аналізу діяльності підприємств шляхом відмови у реєстрації. Це перше і найголовніше - блокування незаконні і повинні бути негайно припинені, як незаконна діяльність!

Друге – в Україні діяльність ведуть не 240 тис, не 180 тис, а 85 тис підприємств. Тобто. критерій "ведуть діяльність" треба уточнити. Не всі зареєстровані як "платник ПДВ" ведуть діяльність. Саме блокування є однією з причин суттєвого зменшення кількості підприємств.

Третє - депутат не має вирішувати особисту проблему особисто звернувшегося, а повинен вирішити проблему системно, він законодавець, тобто джерело проблеми. І якщо в податковій лежало 9 тис. судових рішень, а в ОАСК 60 тис. позовів, то проблема явно системна. А депутати Железняк та Гетьманців її не вирішують, а натомість роздають свої контакти для ОСОБИСТОГО спілкування. Хоча обидва могли б просто проаналізувати хоча б частину із 9 тис судових рішень. І навіть на засіданні Железняк вимагав прізвищ та назв, невже у 9 тис позовах немає назв та прізвищ?

Четверте – незрозуміло, чому Железняк очолює ТСК, він же зацікавлена особа, партнер Гетьманцева. Обидва мають бути під слідством цієї комісії, а не очолювати комісію. Вони обидва співавтори закону про БЕБ, а якому самі прописали можливість працівникам податкової міліції не лише бути співробітниками, а й очолювати БЕБ. Безрезультативність БЕБ заздалегідь прописана/запрограмована у законі його авторами.

П'яте - хто і як відшкодовуватиме збитки підприємствам, діяльність та кошти яких заблоковані від 2 місяців до 3 років?

Шосте - Мінфін, податковий комітет і ТСК вдають, що не розуміють, хто ж конкретно займається скрутками, конвертами, фіктивним ПДВ та ін. схемами. Для експертів, економістів, підприємців відповідь очевидна – ними займаються СПІВРОБІТНИКИ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ, збагачення яких від схем ніхто й не приховує. Без участі податківців жодна схема неможлива, як неможлива контрабанда без участі митника. Натомість, замість аналізу та зупинки не лише марної, а й шкідливої діяльності - МФ, Комітет, ДПС продовжують блокувати білий бізнес і расповсюджувати брехливу інформацію про криминальні схеми саме бізнесу. А системи СЕА ПДВ і СМКОР продовжують знаходитися в руках податківців, тобто бенефіціарів схем. Тому схеми не блокуються але ведеться дуже активна видимість боротьби, з мільйонами заблокованих накладних.

Сьоме – у ДПС місяцями, роками лежали 9 тис судових рішень щодо блокувань, і ДПС їх не виконувала. І після того, як Юрій Бутусов порушив тему корупції Железняка-Гктманцева, усі 9 тис рішень були негайно виконані. Хто ж дав команду податківцям? Чи це не є прямим доказом ручного управління Гетьманцевим податковою службою?

Восьме - висновки ТСК наперед відомі. Поглибити, розширити, долучити, продовжити, узагальнити, звернути увагу, поставити на вид. Як і висновки попередньої ТСК щодо крадіжки ПДВ.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]