Полковник Червінський - прокурорам: Я не розумію, який злочин я скоїв. Покажіть мені у справі, де я передав інформацію росіянам

|
Версия для печатиВерсия для печати

Розвідник Роман Червінський не розуміє, за що саме його підозрюють у злочині, та просить прокуратуру показати факти щодо нібито передачі ним інформації росіянам.

Відповідну заяву Червінський зробив сьогодні, 5 жовтня, під час перерви у засіданні Київського апеляційного суду, коли вирішувалося питання щодо відводу прокурорів, передає кореспондент Цензор.НЕТ.

"Вони (прокурори. – Ред.) прийшли тут судити людину, яка дійсно воювала. Я був на цьому Канатово. Мене ж теж могли там прибити. Я не розумію, який злочин я скоїв. Я здійснював свою роботу", - заявив Червінський.

"Я вам (звертається до прокурорів. – Ред.) п’ятий-десятий суд кажу: покажіть мені у справі, як ви щойно сказали: "Там в матеріалах є", - де я передав інформацію росіянам. Пан прокурор, це фальсифікація з вашої (сторони. – Ред.). Ви кажете: "Я не писав цього". Так, а чого ти сюди прийшов тоді, якщо не писав?" - звернувся Червінський до прокурорів.

Він також порадив прокурорам більше сконцентрувати свою діяльність на злочинах, пов’язаних з корупцією в оборонній сфері.

Нагадаємо, Роман Червінський дав Цензор.НЕТ ексклюзивне інтерв'ю, де розповів про операцію на аеродромі "Канатове".

Раніше ЗМІ повідомляли, що українські військові кілька місяців вербували пілота РФ для викрадення літака. Серед них, за даними ЗМІ, був Роман Червінський. Згодом, як зазначили в СБУ, "операція" проводилася попри заперечення СБУ та без згоди відповідних державних органів. У результаті ворог отримав дані про розміщення на аеродромі "Канатове" особового складу Повітряних сил ЗСУ та українських літаків. Це дало змогу ЗС РФ обстріляти летовище.

Пізніше СБУ повідомила про підозру Червінському у справі про обстріл окупантами аеродрому "Канатове" на Кіровоградщині. Його затримали на Тернопільщині.

25 квітня суд обрав запобіжний захід Червінському у вигляді арешту без права застави. 19 липня суд вкотре продовжив арешт Червінському.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:51
13 вересня в Україні майже скрізь пройдуть короткочасні дощі, до +30° тепла
19:53
МЗС України оголосило демарш монгольській стороні в звʼязку з теплим прийомом російського фюрера
18:21
Військова контррозвідка MAD: Росія посилила шпигунство проти ФРН
17:16
Обрано запобіжні заходи ще двом співучасникам побиття бандитами ветерана у Смілі
16:52
СБУ затримала зрадника, який перетворив свою квартиру у «спостережний пост» за Силами оборони у Запоріжжі
15:52
Російські загарбники вбили трьох співробітників Міжнародного комітету Червоного Хреста
14:17
ВРП нарешті звільнила полтавського суддю-відмазувальника Сергія Гальонкіна
13:54
Судитимуть ексгенерала СБУ Наумова, який вкрав 4,1 млн грн
12:17
Українські бійці-спецпризначенці при виконанні завдань у Чорному морі збили Су-30СМ
11:21
У другому півріччі 2024 року економічне зростання в Україні сповільниться - МВФ

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністерство оборони закликало громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях.

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]