Про продажний "Шлях", корумповану Львівську ОВА і не тільки

|
Версия для печатиВерсия для печати

Вдавати, що проблеми не існує в той час, коли купа аферистів на цьому заробляють, а ще купа прикривають є злочин. Зрештою, усі ці "батальйони Монако" якимось же шляхом перетинають кордон уже навіть після великої навали?

Про це пише у своєму блозі ку виданні Цензор.Нет олишня народна депутатка Ірина Подоляк.

Правду кажучи, про нелегальні способи перетину кордону через систему "Шлях" говорять уже давно.

Якщо ви призовного віку і хочете втекти від призову, то це доволі просто:

- треба мати гроші ( до 4000 USD),

- треба розпитати про рішалу, у якого високий процент успішних випадків і надійні зв"язки у Львівській обласній військовій адміністрації (ЛОВА)

Можете почитати неймовірний детектив-розслідування Наші гроші. Львів.

Найбільш гучною була справа перетину кордону за дозволом ЛОВА сином Андрія Портнова. Не менш гучними були і ті кола пекла, з якими стикалися реальні волонтери, коли не могли вчасно отримати дозволу, щоб перевезти авта чи інший вантаж для ЗСУ.

Все це приводить до висновку, що існує міцний горизонтальний зв"язок між тими, хто створює липові ГО або підробляє звернення від діючих громадських об"єднань чи фондів, і тими, хто має доступ до занесення даних у Шлях, а потім їх підчищення у ЛОВА.

Можна лише "поспівчувати" працівникам адміністрації, бо вони часто виставляють себе жертвами, які, бач, не зобов"язані перевіряти достовірність документів...але - ні!

Бо коли до них звертаються журналісти з запитом, то чиновники не надають релевантну відповідь, навіть за офіційну оплату, мотивуючи це тим, що у листах-зверненнях на перетин кордону міститься конфіденційна інформація, яку вони, звісно, заблюрити не можуть, бо ручки, напевно, болять.

Назва організації, номер машини і прізвища людей, яких пропускають не є конфіденційними, бо ці документи обробляє з десяток рук, доки вони потрапляють у систему Шлях, а відмова у наданні інформації є нічим іншим, ніж бажанням продовжити і зцементувати схематоз.

Не штука, шо чиновника надурили - ніхто від цього не застрахований, але якщо органи влади діють в умовах воєнного часу непрозоро, якщо пояснюють, що запитувана інформація може бути використана ворогом (!) і місяцями вдають, що проблеми нема, то це прямо свідчить, що вони є частиною схеми і покривають її. Чиста корупція у воєнний час.

Ну і ще одне: переконана чомусь, що таке діється не лише у Львівській ОВА і не лише через систему Шлях.

Вдавати, що проблеми не існує в той час, коли купа аферистів на цьому заробляють, а ще купа прикривають є злочин. Зрештою, усі ці "батальйони Монако" якимось же шляхом перетинають кордон уже навіть після великої навали?

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]