Путінський олігарх Гуцерієв переписав свій бізнес під Києвом на українську композиторку

|
Версия для печатиВерсия для печати

 Печерський районний суд Києва менше ніж за місяць скасував арешт одного з найбільших складів в Україні компанії «МЛП-Чайка» підсанкційного російського олігарха Міхаіла Гуцерієва. Після 2018 року майно переписали на українську композиторку, яка проживає у Москві.

Про це повідомляють розслідувачі проєкту Trap Aggressor, зазначає видання "Свідомі".

Компанія, імовірно, фінансує російський військово-промисловий комплекс. Бізнес належить кіпрській офшорній компанії «Марсфілд Лімітед», кінцевою бенефіціаркою якої є Вікторія Кущ.

За даними розслідувачів Trap Aggressor, Кущ, більше відома як Вікторія Кохана, з 2014 року постійно перебуває у РФ, пише музику для російських музичних виконавців, зокрема Філіпа Кіркорова, Ніколая Баскова та Таісії Повалій, бере участь в концертах у російському державному Кремлівському палаці.

15 вересня за клопотанням адвоката «МЛП-Чайка» Печерський суд скасував арешт бізнесу. Таке рішення виніс суддя Олексій Соколов, який затягував справу київського активіста Романа Ратушного. У травні 2019 року Громадська рада доброчесності визнала Соколова таким, що не відповідає посаді. Вища кваліфікаційна комісія суддів поставила його оцінювання на паузу.

Trap Aggressor зазначає, що 19 жовтня Зеленський своїм указом наклав санкції на Міхаіла Гуцерієва. Олігарх має низку державних нагород і відзнак РФ, серед яких медаль «За отличие в специальных операциях» ФСБ Росії та декілька одиниць нагородної зброї.

«Аргумент»

 

 

Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]