рф втратила здатність до військового нарощування – британська розвідка

|
Версия для печатиВерсия для печати

Попри суттєве збільшення росією витрат на армію та модернізацію озброєння, вона не змогла здобути переваги над Україною та перетворити чисельність озброєння собі на користь.

Як повідомляє розвідка Великої Британії, з 2005 по 2018 рік оборонний бюджет росії збільшився приблизно вдвічі. Основний  акцент було зроблено на модернізації низки повітряних, наземних і морських засобів.

 

«З 2008 року в росії діяла масштабна програма військової модернізації New Look. Проте модернізація її фізичного обладнання не дозволила росії домінувати в Україні. Невдачі як у стратегічному плануванні, так і в оперативному виконанні не дозволили рф перетворити чисельну силу у вирішальну перевагу», - зазначили у Міноборони Британії.

За даними експертів міністерства, після вторгнення в Україну російська армія стала значно слабшою як матеріально, так і концептуально.

«Відновлення ускладняється санкціями. Це матиме тривалий вплив на здатність росії розгортати військову силу», - зазначили в розвідці.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]