Російські окупанти скаржаться на пошкодження Антонівського мосту через Дніпро

|
Версия для печатиВерсия для печати

Російські окупанти повідомляють про ймовірне закриття на території окупованої Херсонщини Антонівського мосту через Дніпро. Який другий день поспіль зазнав ударів української артилерії, внаслідок чого він отримав суттєві пошкодження.

Про це пишуть російські змі. Повідомляється, що "Україна другий день поспіль обстрілює міст з ракетних систем HIMARS", випущено ніби 12 ракет, з яких у міст влучили 11.

Як повідомлялось, збройні сили України завдали ударів по мосту 19 липня. Британська розвідка у зв'язку з цим повідомила, що пошкодження цього мосту є "ключовою вразливістю для російських сил".

Антонівський міст - 1,4 кілометра довжиною і 25 метрів шириною - є автомобільно-пішохідним переходом через Дніпро, що поєднує Херсон з лівобережжям, зокрема, з містом Олешки.

Як зазначає, відомий український блогер Сергій Стерненко, Україна завдала вже декілька ударів по Антонівському мосту через Дніпро на виїзді з тимчасово окупованого Херсона. Таких мостів у цьому оперативному районі є тільки 2. Ще один — у Новій Каховці, там він розташовани на дамбі ГЕС. Знищення моста може частково заблокувати росіянам шляхи для пересування військ та їхнього забезпечення. Фактично вони будуть відрізані від основних сил та не зможуть швидко відійти з Херсону або перекинути у місто додаткові війська. Лишиться тільки варіант форсування або авіація.

На думку Стерненка, у разі, якщо лишиться міст на дамбі у Новій Каховці, росіяни також зможуть намагатись використовувати його для сполучення в обхід, але це створить для них нові безпекові проблеми

«Аргумент»


 В тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

20:00
У четвер дощитиме на Правобережжі, на півдні та на сході до +26°С
18:04
Випробування солідарністю - воно ще тільки чекає на Україну
17:31
Открытие компании в Эстонии и оформление иностранного банковского счета: что нужно знать
16:29
Кримінальні оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
16:24
За межею розумного: у Буданова записали собі в заслуги арешт ФСБ заступника Шойгу
15:17
ВРП схвалила звільнення судді Тандира, який нетверезим збив на смерть нацгвардійця
15:10
Підривна діяльність: СБУ затримала настоятеля Святогірської лаври упц (мп)
14:05
З початком "великої війни" Полтавська облрада купила подарункові годинники на 1,5 млн гривень, ними нагороджують "кишенькових" депутатів, чиновників і прокурорів
12:51
Рада збільшила кількості прикордонників на 15 тисяч
12:04
Поліція та ДБР заробляють на криміналі: чому ніхто не може знайти виробників нелегальних сигарет

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]