Шуляк жорстко підставила президента - Черненко про "реформу містобудування"

|
Версия для печатиВерсия для печати

Голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк, яка активно лобіювала скандальний законопроєкт 5655 про реформу містобудування, підставила Президента. Адже цей закон, який був ухвалений в другому читанні 13 грудня, повністю не сприймається суспільством. Його вже охрестили "закон про містоґвалтування".

Про це заявив народний депутат VIII скликання, ексголова Комітету виборців України Олександр Черненко.

"Вчора у Верховній Раді було протягнуто скандальний закон 5655 про реформу містобудування. Як його встигли охрестити в народі "закон про містоґвалтування". За повідомленням Руху ЧЕСНО, "слуги" провели це рішення завдяки Нестору Шуфричу та Олександру Качному, які фігурують в Реєстрі держзрадників Руху ЧЕСНО, та інших нардепів, обраних від проросійської партії ОПЗЖ. Очільниця "Слуги народу" Олена Шуляк з першого дня активно топила за 5655, бо відомо, що вона має інтереси в будівельній сфері, і тому пішла на колаборацію з ОПЗЖ", - заявив Черненко.

Екснардеп зазначив, що проти ухвалення цього закону виступили профільні асоціації місцевого самоврядування, мери українських міст, міжнародні партнери, громадські активісти.

Черненко висловив сподівання, що Президент накладе вето на скандальний законопроєкт.

"Закон ухвалено і направлено на підпис президенту. Кажуть, що вчора в ОП були неоднозначні емоції з приводу подальшої долі ухваленого закону. Петиція до президента з вимогою накласти вето за декілька годин набрала необхідних 25 000 підписів. Виглядає так, що Олена Шуляк жорстко підставила Зеленського із ухваленням 5655. Якою б не була її логіка в розповідях президенту про необхідність закону, вона розбивається об повне несприйняття закону суспільством. Тому, я думаю, буде "вето". І, здається, що після вето ця законотворча авантюра не пройде безслідно і для лобістів 5655", - зазначив експерт.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Новини

09:02
Офіс генпрокурора після аудиту закрив кожну п'яту частину справ проти бізнесу, найбільше "туфти" плодить ДБР "імені Татарова"
08:27
Українські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ
08:00
ГЕНШТАБ ЗСУ: ситуація на фронті і втрати ворога на 25 квітня
20:00
У четвер дощитиме на Правобережжі, на півдні та на сході до +26°С
18:04
Випробування солідарністю - воно ще тільки чекає на Україну
17:31
Открытие компании в Эстонии и оформление иностранного банковского счета: что нужно знать
16:29
Кримінальні оборудки із землею: крім Сольського, підозру отримав його заступник
16:24
За межею розумного: у Буданова записали собі в заслуги арешт ФСБ заступника Шойгу
15:17
ВРП схвалила звільнення судді Тандира, який нетверезим збив на смерть нацгвардійця
15:10
Підривна діяльність: СБУ затримала настоятеля Святогірської лаври упц (мп)

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]