Сьогодні "Слуга народу" в Раді збирається зробити перший крок для зриву конкурсу директора НАБУ

|
Версия для печатиВерсия для печати

На засіданні Комітету з питань організації державної влади  у понеділок, 5 вересня, представники партії «Слуга народу» намагатимуться затвердити законопроєкт, прийняття якого зірве конкурс на посаду директора Національного антикорупційного бюро, а також спростить процедуру його звільнення.

Про плани таки провести на голосування парламенту законопроєкту №7654 “Про внесення змін до деяких законів України стосовно уніфікації вимог до керівників окремих державних органів” напередодні повідомив народний  депутат від фракції «Голос» перший заступник голови комітету ВР з питань антикорупційної політики Ярослав Юрчишин.

«Клочко таки буде пробувати провести в понеділок 5.09 о 14.00 засідання Комітету з питань організації державної влади щоб реалізувати збочені мрії Татарова/Єрмака та підкласти міну під конкурс на посаду директора НАБУ.  Проект порядку денного в додатку», - написав він у своєму Telegram.

Він закликав членів комітету зняти це питання з розгляду та взагалі не допустити його потрапляння в зал, оскільки це може завдати серйозного удару по Україні не лише в плані репутації.

«Не ставайте співвідповідальними за зірваний конкурс. І як наслідок сповільнення євроінтеграції та, не дай Бог, чергових дискусій про міжнародну допомогу, зокрема і зброєю. Що вам важливіше - Татаров/Єрмак чи ЄС та зброя для армії?», - зазначив він.

У свою чергу керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін зазначив, що вже цього тижня фракція Зеленського збирається протягнути цей законопроєкт через Раду.

«Як думаєте, якою буде реакція західних союзників на це свинство? Може, вони ще більше грошей даватимуть? Може, на кращих умовах? Чи знає про це Зеленський - вирішуйте самі. Ми точно знаємо, що керує цієї історією Єрмак особисто», - додав він та зазначив, що зараз 60% бюджету України фінансується за рахунок коштів західних партнерів.

На фото: очільник офісу Президента Андрій Єрмак та його підлеглий Олєг Татаров публічно демоснтрують свою зневагу Державі Україна та українцям. Ці кадри з біографіями покидьків роблять усе можливе для розвалу правоохоронної системи нашої країни - це умисні дії в інтересах нашого ворога - російської федерації

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]