США підвищать мита на 570 груп товарів із росії та запровадять візові обмеження проти 500 чиновників із рф

|
Версия для печатиВерсия для печати

Президент Сполучених Штатів Джо Байден збирається оголосити про підвищення мит на 570 груп російських товарів загальною вартістю $2,3 млрд.

Про це повідомляє ПРАЙМ із посиланням на заяву Білого дому.

Наголошується, що такі заходи збільшать витрати росії, мінімізуючи витрати американських споживачів.

Крім того, Вашингтон планує запровадити візові обмеження щодо приблизно 500 російських чиновників через вторгнення рф в Україну.

Також будуть застосовані блокуючі санкції проти «приватних військових компаній», низки військових підрозділів та чиновників на українських територіях, взятих під контроль російськими військами.

Тим часом американський Мінторг планує закрити компаніям, що підтримують росію, доступ до технологій, зокрема до напівпровідників.

Зі свого боку, країни «великої сімки» (G7) мають на меті обмежити доходи рф від імпорту золота.

«Аргумент»


На цю тему:


Читайте «Аргумент» в Facebook и Twitter

Если вы заметили ошибку, выделите ее мышкой и нажмите Ctrl+Enter.

Система Orphus

Підписка на канал

Важливо

ЯК ВЕСТИ ПАРТИЗАНСЬКУ ВІЙНУ НА ТИМЧАСОВО ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ

Міністр оборони Олексій Резніков закликав громадян вести партизанську боротьбу і спалювати тилові колони забезпечення з продовольством і боєприпасами на тимчасово окупованих російськими військами територіях. .

Як вести партизанську війну на тимчасово окупованих територіях

© 2011 «АРГУМЕНТ»
Републікація матеріалів: для інтернет-видань обов'язковим є пряме гіперпосилання, для друкованих видань – за запитом через електронну пошту.Посилання або гіперпосилання повинні бути розташовані при використанні тексту - на початку використовуваної інформації, при використанні графічної інформації - безпосередньо під об'єктом запозичення.. При републікації в електронних виданнях у кожному разі використання вставляти гіперпосилання на головну сторінку сайту argumentua.com та на сторінку розміщення відповідного матеріалу. За будь-якого використання матеріалів не допускається зміна оригінального тексту. Скорочення або перекомпонування частин матеріалу допускається, але тільки в тій мірі, якою це не призводить до спотворення його сенсу.
Редакція не несе відповідальності за достовірність рекламних оголошень, розміщених на сайті, а також за вміст веб-сайтів, на які дано гіперпосилання. 
Контакт:  [email protected]